Zymifir 1 Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 (edytowane) Witam. Od kilku dni mam problem z przeglądarką Google Chrome. Bardzo długo się uruchamia za każdym razem. Tak z 10 minut muszę czekać aż się uruchomi i po uruchomieniu na początku dość wolno chodzi i niektóre strony jak np. demotywatory zacinają się przez te kilka pierwszych minut. Nie było ostatnio żadnej aktualizacji przeglądarki ani nie instalowałem żadnego nowego oprogramowania. Miał ktoś może taki przypadek i ma jakiś sposób jak sobie z tym poradzić? Bo denerwujące to jest strasznie bo nawet jak uruchamiam tylko na chwilkę żeby coś zobaczyć to muszę czekać te 10-15 minut zanim się uruchomi. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie tutaj ale mam windows 8 Edytowane 29 Października 2017 przez Zymifir Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Tylko problem z przeglądarką ? , a nagrywałeś ją od nowa ? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Skanowałeś czymś system ? Często do przeglądarek przyczepiają się jakieś "france",rozszerzenia itp. Radzę przeinstalować ,ale dokładnie dysk i rejestr wyczyścić z pozostałości... Cytuj Link to post Share on other sites
Zymifir 1 Napisano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2017 udało mi się rozwiązać problem choć w zupełnie przypadkowy sposób. Postanowiłem usunąć aplikację ace stream której używałem do oglądania meczy a która mnie denerwowała bo uruchamiała się z systemem no i meczy od kilku miesięcy za bardzo nie oglądam więc stwierdziłem że nie jest mi potrzebna. Po usunięciu wyskoczyła prośba o restart laptopa, zrestartowałem i szok - Chrome uruchamia się od razu. Przyznam że jestem zaskoczony ponieważ aplikację mam od ponad roku i nie wiem czemu teraz była powodem takich problemów Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Pewnie robiła dużo innych rzeczy jak tylko służenie w oglądaniu. Polecam ostrożnie podchodzić do takich programów. Cytuj Link to post Share on other sites
tumulecpiter 17 Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Tez miałem taki problem ale juz go rozwiązałem ale mam problem również z jedną wkurzajacą rzeczą mianowicie tylko na tej przeglądarce nie działa mi (ą) inne litery z alt działają co moze byc powodem, słowniki itp posprawdzane i nadal to samo. Cytuj Link to post Share on other sites
Maciej21 2 Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 (edytowane) Witam Podejrzawam, że Tam masz, brudy użyj adwcleanera. Rejestr też,użyj do tego Ccleaner lub Glary. Edytowane 23 Października 2018 przez Maciej21 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts