gniewekr 0 Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Cena 1650zł Link do allegro : http://allegro.pl/nowy-lg-g5-h850-tytanowy-polska-dystrybucja-24msc-i7007904953.html Witam serdecznie Posiadam na sprzedaż LG G5 H850 (nie model SE tylko pełny G5). Oryginalny telefon z polskiej dystrybucji , nigdy nie używany ( nie był uruchamiany , nie wyciągałem go nawet z folii). Jestem jedynym właścicielem. Telefon otrzymałem od LG Polska Mława z tego względu , iż mój poprzedni LG G Flex2 uległ 3krotnie awarii (wymiana płyty głównej) (jest to udokumentowane gdzie jest zwarta informacja o wymianie właśnie G Flex2 na G5 ) został mi wymieniony na LG G5 kolor tytanowy. Sprzedaję tylko i wyłącznie ponieważ zakupiłem między czasie LG G6 (co jako dowód pokazuję na zdjęciu). Telefon jest rzeczą osobistą dla mnie dlatego nigdy nie był używany i mogą być tego Państwo pewni , iż otrzymają produkt zgodny z opisem i do tego nowy tak jakbyście Państwo zakupili go w sklepie z pełnymi akcesoriami w folii. Konto na Allegro posiadam od ponad 11 lat więc jestem zaufaną osobą i nie sprzedaję kota w worku. Przede wszystkim są państwo pewni , że telefon pochodzi z Polskiej dystrybucji , ma polską instrukcję obsługi ! Przeglądałem oferty innych osób i bardzo mnie zaciekawiło , iż dają 12 miesięcy gwarancji , instrukcja obsługi jest w innym języku , przejściówka do ładowarki itp. Nie wiem jak wygląda gwarancja w przypadku zakupu telefonu z innego kraju (czy LG Mława uzna ją czy będziecie państwo musieli odesłać do innego kraju , a wtedy koszt takiej przesyłki nie jest niski - na przykład do Niemiec , UK DHL około 100zł). Telefon nie jest od komisu gdzie poprzednio był używany lub zakupiony w innym kraju gdzie Państwo będziecie w takim przypadku czwartym właścicielem. Gwarancja biegnie od dnia otrzymania telefonu czyli 09.10.2017 i wynosi 2 lata czyli do 09.10.2019. Dokument jaki dołączam to informacja o wymianie poprzedniego telefonu na LG G5 ( zawarte są tam numery Imei / Sn ) i jest to dokument , który pozwala skorzystać z 24miesięcznej gwarancji. Oczywiście nie posiadam paragonu, faktury ponieważ telefon jest z wymiany i dokument pozwalający skorzystać z gwarancji to właśnie ten , który otrzymałem (na zdjęciu) Telefon nie został zarejestrowany na stronie LG ! Więc można śmiało to uczynić ( i dołączyć skan tego dokumentu ). Telefon wysyłam tylko i wyłącznie kurierem DHL z ubezpieczeniem. Jestem osobą prywatną i z tego względu nie przyjmuję zwrotów dlatego proszę o przemyślane zakupy Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 1650 za G5 gdzie za 1700 można kupić G6 od prywatnej osoby.. Link to post Share on other sites
gniewekr 0 Napisano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) 1650 za G5 gdzie za 1700 można kupić G6 od prywatnej osoby.. Za 1700 od prywatnej osoby ? rozumiem ze uzywana. Sam zakupilem LG G6 w kolorze niebieskim i zaplacilem w sklepie duzo wiecej. Takze kompletnie nie rozumiem tego komentarza , gdzie sprzedaje telefon NOWY a nie "nowy" ktory ktos uzytkowal pare miesiecy. Edytowane 19 Października 2017 przez gniewekr Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Nowy LG G6 w sklepie proline kosztuje 1899 zł. Za 1700 bez problemu można dostać nową zaplombowaną sztukę, na allegro są nowki za 1650, a LG G5 zaplombowany za 1300/1400. Więc biorąc pod uwagę, że to telefon z wymiany gwarancyjnej 1650 to spora przesada. Edytowane 19 Października 2017 przez davv1882 1 Link to post Share on other sites
vikingpl 28 Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/lg-g5-tytanowy_1.bhtml Dostępny od ręki w kilku sklepach - 1299. Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Sprzedający łosia szuka skoro wystawia na allegro za 1550 zł gdzie w sklepie jest za 1299 Można i tak Link to post Share on other sites
gniewekr 0 Napisano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Sprzedane. Prosze o zamkniecie tematu Link to post Share on other sites
Recommended Posts