achabinski 12 Napisano 7 Października 2017 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Niestety moderator dadulek nie uznaje nowych technologii i za wyświetlenie nicku na LCD obok monitora wywalił całe ogłoszenie oraz dał mi ostrzeżenie. Wrzucam ponownie ogłoszenie tym razem z tradycyjną kartką. Szkoda, że na forum o sprzęcie karze się użytkowników za kreatywność . Jak już pisałem wcześniej, monitorek jest w idealnym stanie bez żadnych wad i uszkodzeń. Jest wszystko co oryginalnie było w zestawie. Sprzedaje ponieważ jest dla mnie za mały i dozbierałem do większego. Chciałbym za niego 800zł. Poniżej link do strony producenta: http://www.lg.com/pl/monitory/lg-27MP68HM-P A jeszcze niżej więcej fotek Cytuj Link to post Share on other sites
TheDariusz 18 Napisano 7 Października 2017 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Jakie odświeżanie ma ten monitor? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
achabinski 12 Napisano 7 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Dziwne, ale producent nie podaje . Na HDMI mogłem maksymalnie ustawić 60Hz. Tak samo na VGA. Nie wiem jak będzie przy włączeniu FreeSync, ale po IPS nie spodziewałbym się więcej niż te 60Hz. Cytuj Link to post Share on other sites
achabinski 12 Napisano 22 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Odświeżam Jakie odświeżanie ma ten monitor? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Mam nową kartę graficzna i przy FreeSync udało mi się wyciągnąć 75Hz. Cytuj Link to post Share on other sites
achabinski 12 Napisano 31 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Odświeżam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts