Varqu 0 Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Siemka kojarzycie sklep fh-falkon.pl? Jest to nowy sklep i jest tam wszystko -20% niektóre ceny są normalnr niektóre wyższe a niektóre niższe. Moglibyście sprawdzić co i jak czy wszystko legit? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 A jak twoim zdaniem możemy sprawdzić ? Cytuj Link to post Share on other sites
qwerty1997 27 Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Jakoś sporo pytań w internecie dziś widzę o tym sklepie... Cytuj Link to post Share on other sites
rbxxxx 9 Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 http://www.hdtv.com.pl/forum/gdzie-kupic-opinie-o-sklepach/133825-uwaga-na-arendt-24-pl-37.html Ten budynek to blok mieszkalny, na co zresztą wskazuje adres. Jak dla mnie, jedyna dostępna forma dostawy — kurier po zapłacie z góry, dyskwalifikuje każdy sklep. Cytuj Link to post Share on other sites
Lubiepiąteczek 4 Napisano 5 Października 2017 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 (edytowane) No nieźle widziałem też ktoś na FB o nich pytał ceny wydawały się super zawsze jest haczyk P.S nawet zobaczcie na produktach są zdjęcie z logiem x-kom xD haha Edytowane 5 Października 2017 przez Lubiepiąteczek Cytuj Link to post Share on other sites
Mich4el 3 Napisano 7 Października 2017 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 http://www.hdtv.com.pl/forum/gdzie-kupic-opinie-o-sklepach/133825-uwaga-na-arendt-24-pl-37.html Ten budynek to blok mieszkalny, na co zresztą wskazuje adres. Jak dla mnie, jedyna dostępna forma dostawy — kurier po zapłacie z góry, dyskwalifikuje każdy sklep. Ja bym nie brał tylko tego czynnika pod uwagę. Są brudasy, które dla zmyłki dają pobranie, ale w absurdalnej cenie tak by Cię zachęcić do płatności z góry. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts