MostLikelyRacist 1 Napisano 6 Października 2017 Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Witam, chciałbym zmienić swoją aktualną podkładkę, jest dla mnie za mała, szybko się brudzi (zostają okruchy, itd.), i myszka "ciężko" po niej jeździ. Jest to jakiś A4Tech X7 Gaming, który ma około 40x44 cm. Myszka to SS Rival, ale możliwe, że będę w przyszłości zmieniał na innego optyka, bądź laser. Mam miejsce na ~64 cm wysokość x ~63 cm szerokość. Najlepiej jeżeli będzie 50x50 i do góry. Marka mnie nie interesuje, byle się nie ślizgała, była jakościowo dobra, boki się nie "odklejały", nie brudziła się i nie była gruba. Jeżeli mam za duże wymagania, to polećcie coś, co uważacie, że byłoby dobre (do 100 zł), najważniejsze jest by była duża, myszka nie chodziła ciężko i się łatwo nie brudziła (ewentualnie łatwa do wyczyszczenia). ref nerf Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 6 Października 2017 Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Zobacz tą: http://allegro.pl/podkladka-dream-machines-dm-pad-l-450x400x3-i6801745162.html 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 6 Października 2017 Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Zdecydowanie DM Pad. Z jakością nie będzie problemu. Obszyta, nie należy do wolnych podkładek. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts