DyndaS 2307 Napisano 5 Października 2017 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 (edytowane) SPRZEDANE DO ZAMKNIĘCIA Witam, Przedmiotem sprzedaży jest konsola Playstation 4 Slim 500GB wraz z kolekcją ekskluzywnych gier na PS4. Konsola jest w świetnym stanie i wygląda jak nowa. Żadnych rys, wytarć itp. zarówno na konsoli jak i padzie. Konsola służyła mi do jednorazowego przejścia gier, których nie mogłem ograć na PC. Gwarancja do 18.05.2019, wiec grubo ponad 1,5 roku w polskim mediaexpert. Gry: 1) The Last of US Remastered 2) Until Dawn 3) Horizon Zero Dawn 4) Uncharted 4: Kres złodzieja 5) Uncharted: Zagonione Dziedzictwo 6) Bloodborne: Game of the Year 7) Heavy Rain 8) BEYOND: Dwie dusze Płyty bez rys. Pudełka w bdb/idealnym stanie. Myślę, że to świetny zestaw dla kogoś kto chce ograć exy na PS4. Gorąco polecam. Cena: 1650 zł za konsolę wraz z grami. Link allegro: http://allegro.pl/playstation-4-slim-8-gier-jak-nowa-okazja-i6981917309.html Poza allegro wiadomo, taniej o prowizję. Mogę sprzedać komplet gier oraz konsolę oddzielnie: Konsola: 1000 zł Komplet gier: 650 zł SPRZEDANE DO ZAMKNIĘCIA Edytowane 5 Października 2017 przez DyndaS Link to post Share on other sites
Recommended Posts