Mandriv19 723 Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Witam. zastanawiam się nad zmianą monitora na większy miałem uderzać już w 144hz ale jednak stwierdziłem że nie jestem aż tak zapalonym graczem i pozostanę przy 60 hz. Obecnie posiadam dell u2414h i tak myślę na zmiana na LG 29UM69G . co o tym myślicie? karta jaka mam to gtx 980 Ti. Czy będzie dobrze mi sie na nim grało jak myślicie? ktoś ma doswiadczenia z takim monitorem ? pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
minas_trith 28 Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 zależy jaki zapalony gracz jesteś i czy będziesz w przyszłości inwestował w karty AMD bo ten monitor nie wspiera NVIDII g-sync tylko freesync AMD Cytuj Link to post Share on other sites
stofro 21 Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Niedawno właśnie ten monitor zakupiłem dokładnie ten https://www.morele.net/monitor-lg-29um69g-b-1228328/ Obok niego stoi sobie zwykły 24' Samsung S24D390HL. Ja masz jakieś konkretne pytania to wal Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts