Skocz do zawartości

Ulepszamy sprzęt benchmarkowców, szósta edycja

Recommended Posts

Decyzja ostateczna ??

W tej edycji trafilo na takiego uzytkownika ze mozna by zmienic nazwe akcji na Benchmarkowcy Ulepszaja Sobie Sprzet (?BUsS?)

Firespace - konfig oczywiscie bez wiekszych niespodzianek, bedzie w sam raz do LC, szkoda ze nie miales mocniejszej zasilki to moglbys bardziej zaszalec z plyta i pamieciami :( .

Decyzja ostateczna ??

Tak, to jest moja ostateczna decyzja. Proszę o zabranie głosu redakcji, czy zgadzają się na taki zestaw.

W tej edycji trafilo na takiego uzytkownika ze mozna by zmienic nazwe akcji na Benchmarkowcy Ulepszaja Sobie Sprzet (?BUsS?)

Po prostu próbuję aktywnie uczestniczyć w temacie :(

Pozdrawiam.

No właśnie, firespace760, spokojnie. Benchmark zna się na rzeczy i zrobią wszystko ok :) Nie wypada tak dosłownie napisać czego by się chciało. Zrobią (zrobili) wywiad o preferencje, do jakich zastosowań będzie sprzęt i na pewno wybiorą najlepsze podzespoły :(

Nie wypada tak dosłownie napisać czego by się chciało. Zrobią (zrobili) wywiad o preferencje, do jakich zastosowań będzie sprzęt i na pewno wybiorą najlepsze podzespoły :)

Fakt, trochę przesadziłem. Zestaw, który tutaj zaproponowałem to tylko sugestia dla redakcji :sciana:

Przepraszam i pozdrawiam.

@Tomku

Bardzo prosimy http://ptymew.bay.livefilestore.com/y1pu2XSwHpLq7cu1y4xJ63gmbYQZui8AX62L_sJdy9Xb0BS7zutBIjAOolFOstDz39MfGkuR5A3N82INt9wgF_EYQ/4_17_11.gif o informacje co i jak

Mam nadzieje że sprawa załatwiona http://ptymew.bay.livefilestore.com/y1pu2XSwHpLq7cTgKWaxTD_vx54-WjQpHt99x-Xm9Xzo28xTvBDUrhBdRJ2J88ycZh6M1AuhjdWFWcCzgekTvC6OQ/10_1_23.gif

Poczekaj cierpliwie a się dowiesz ;)

No wiesz nie mam innego wyjscia, bede czekac do piatku, ale znowu wyjezdzam w dzicz na weekend i nie bede mial internetu.

Mam nadzieje ze TS sie uwinie do 16, jak nie to mnie bedzie zrzerac ciekawosc az do niedzielnego wieczoru ;) .

Nie zdradzisz co to za typ niespodzianki ma byc ??

Poczekaj cierpliwie a się dowiesz :)

No ale jak tu cierpliwość jak pokazuje się artykuł z najnowszej wersji USB to u mnie w domu każdy musi zachowywać się cicho ponieważ potrzebuję ciszy i nikt nie ma prawa mi przeszkadzać ;) bo tak wnikam w tekst i nie mogę się doczekać aż doczytam do strony na której podane są zmiany ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...