multijumper 1 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 249 osób na tą chwile to już troche lepiej. Ale jak porównać z ilością kąt na benchmark.pl to straszna cienizna, dlaczego tak jest ?! Zapraszam do głosowania !!! a co to za plyta, wyglada na ciekawa jak bierze od P4 az do C2D 65nmBardzo fajne mobo od EVGA jak sie pokazała to kupiliśmy takie dwie (Ja i Młody). Zbudowana na chipsecie 650i Ultra i ekonomiczna (450zł.~500zł.). Jedyny problem to dość krótka regulacja napięć np. RAM 1.9V max i dlatego opchnołem ale u Młodego zdaje egzamin. Zauważyłem, że dalej mamy offtopCo poradzić...tak było, jest i będzie... chyba Link to post Share on other sites
piotrek02 0 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 niech go krew nogła zaleje:) EDIT: to co do cytatu kolegi zeratula taaa... ta jedynke tez widzialem , na szczescie malo glosow bylo to dalem 5 i srednia podskoczyla , ale i tak nie zmienia to faktu , ze takie oceny to troche przegiecie jest... Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Pytanie do redakcji: Do kiedy DOKŁADNIE można oddawać głosy? dzisiaj do 23:59:59? -- Osoby, które jeszcze nie brały udziału w ankiecie serdecznie zapraszam do głosowania Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 niech go krew nogła zaleje:)Wiem że kolega xxxx miał sporo ludzi ale mnie ciekawi czemu jest tak mało w sensie ogólnym. Coś mi sie zdaje że reklama tej edycji była niewystarczająca a druga sprawa to chyba niechęć do pomagania innym. Wiadomo "jeżeli nie Ja to najlepiej nikt" Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 MJ taka mentalność Polaków, ciężko to zmienić, jak sąsiad coś ma fajnego to nie zrobi tak, żeby też miał tylko Polak chce żeby mu się to zniszczyło. Smutne, ale często prawdziwe. Link to post Share on other sites
piotrek02 0 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 jakby do oddanego glosu cos dodawali to by byla frekwencja w wyborach... ale takto to nie bardzo wszystkim sie chce... Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Za udzielenie głosu 1 punkt gratis hehe Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Do kiedy DOKŁADNIE można oddawać głosy? dzisiaj do 23:59:59?Dokładnie. Gdy wybije północ, ankieta się zakończy Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wiem że pytanie było zadawane bardzo często ale zaczynają sie u mnie objawy "nerwicowe" związane z wynikami "USB" Czy tym razem możemy liczyć na wyniki TOP10 bądż chociaż 5 ?!... P.S.Za każdym razem mam "zespół napięcia" taki co to kobiełki miewają dość systematycznie. edit : Wreszcie jakiś miły akcent z forum G.R.U.P.E. Cyt. : "Ciekawe co byscie wtedy o nim powiedzialy dziewczynki" Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Niekoniecznie do północy. Ostatnim razem chciałem oddać głos ostatniego dnia, jakoś po południu i już było po wszystkim. Więc nie czekajcie na ostatnią chwilę i głosujcie teraz PS Ja wiem kto wygra. Kto był w IV. edycji trzeci? A kto był w V. edycji drugi? (po DSQ grynkowskiego). Więc kto wygra w VI? Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Niekoniecznie do północy. Ostatnim razem chciałem oddać głos ostatniego dnia, jakoś po południu i już było po wszystkim. Więc nie czekajcie na ostatnią chwilę i głosujcie teraz PS Ja wiem kto wygra. Kto był w IV. edycji trzeci? A kto był w V. edycji drugi? (po DSQ grynkowskiego). Więc kto wygra w VI? Runio? Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Runio? GreQonE nie gadaj jak nie wiesz tym razem Bunio!! Ehh żeby się tak redakcja uwinęła z wynikami do soboty bo później mnie nie będzie przez weekend i się nie dowiem i nerw Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Bardzo fajne mobo od EVGA jak sie pokazała to kupiliśmy takie dwie (Ja i Młody). Zbudowana na chipsecie 650i Ultra i ekonomiczna (450zł.~500zł.). Jedyny problem to dość krótka regulacja napięć np. RAM 1.9V max i dlatego opchnołem ale u Młodego zdaje egzamin. MJ a to µatx czy atx (mam mini tower atx nie wejdzie) i jak bardzo sie grzeje, w sumie szukam plytki pod C2D E6300, gdzie daloby sie wsadzic ramy DDR2 533 (sic!), ale cos ciezko mi idzie. Zauwazyliscie jaki skromny jest ten nasz kandydat, nie narzuca sie, nie prosi o glosy wlasciwie, tylko dziekuje i tyle nawet w podpisie reklamy nie zamiescil (pewnie sie wstydzi czy cos). No musze przyznac ze udalo sie wybrac super uzytkownika - takie jest moje zdanie nie wiem jak wasze Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 MJ a to µatx czy atx (mam mini tower atx nie wejdzie) i jak bardzo sie grzeje, w sumie szukam plytki pod C2D E6300, gdzie daloby sie wsadzic ramy DDR2 533 (sic!), ale cos ciezko mi idzieTo zwykłe atx a czy sie grzeje...firmowo na NB był radiatorek (aluminium) i został wymieniony na miedzianą rozetke Pentagrama. Co do pamiątek to Młody ma teraz zwykłe Kingstony DDR 667. Mobo jest fajne do kręcenia bo jest full dzielników FSB/RAM a jej ograniczenia to właśnie krótkie regulacje napięć. Link to post Share on other sites
firespace760 0 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Zauwazyliscie jaki skromny jest ten nasz kandydat, nie narzuca sie, nie prosi o glosy wlasciwie, tylko dziekuje i tyle nawet w podpisie reklamy nie zamiescil (pewnie sie wstydzi czy cos).Jeżeli ktoś uważa, że zasłużyłem na upgrade to na mnie zagłosuje, nie lubię się narzucać Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje Wszystkim za oddane na mnie głosy. Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Zauwazyliscie jaki skromny jest ten nasz kandydat, nie narzuca sie, nie prosi o glosy wlasciwie, tylko dziekuje i tyle nawet w podpisie reklamy nie zamiescil (pewnie sie wstydzi czy cos). No musze przyznac ze udalo sie wybrac super uzytkownika - takie jest moje zdanie nie wiem jak wasze Zgadzam się z Tobą w 100%. Link to post Share on other sites
ampicylina 0 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Fajny kandydat... ale i tak głosowałem na Tomka Stillera 1. Powinni chociaż wprowadzić głosowanie tylko dla tych którzy przebywali w serwisie, w sumie od rejestracji, minimum 30min. 2. Banowanie IP TORa jak na naszej-klasie (można zdobyć listę) 3. Blokować jak najwięcej serwerów proxy: http://www.publicproxyservers.com/proxy/list1.html http://prx.centrump2p.com/ Ale nie zapomnijcie o punkcie nr 1. Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Cały czas to powtarzam... ale zero odzewu czy jest coś robione w tej kwestii... bo może na darmo się produkuję... Link to post Share on other sites
ampicylina 0 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jak by ktoś pytał, to tak, konwersuję sam ze sobą, ale z różnych stron świata... Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 @ampicylina Cześć "aspiryna" co u znajomych ?! Link to post Share on other sites
bacytracyna 0 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 I ja jestem za wprowadzeniem takich zmian, zwłaszcza punkt pierwszy, bo chcąc oddać tylko 10 głosów trzeba by poświęcić ponad 5 godzin... nikomu by się nie chciało, nawet gdyby zmieniał IP. No i jawne głosowanie można wprowadzić... Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nie ma to jak jednomyślność na forum Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 chyba wam trzeba zastrzyk z penicyliny w chłopaki amoniaki Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 @ampicylina @bacytracyna @sevae Ale sie szybko rozmnażasz tylko nie szalej bo straszny "A" jeszcze co ci wyrwie i będzie po ptokach 266 osób Panie i Panowie to ostatnich kilka godzin na oddanie głosu w tej edycji Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 To ja też mogę prowadzić sobie konwersacje sam ze sobą z moich 150 benchmarkowych kont No tak, głosowało tylko 116 benchmarkowców, chyba nie myśleliście, że tyle głosów oddali 'normalni' userzy Link to post Share on other sites
Recommended Posts