multijumper 1 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 no chyba że załatwisz mi mICh@el albo MJ towar w jakiejś korzystnej cenieOK wystarczy że zajmiesz sie filią w miejscu zamieszkania no i dochodzą jeszcze warunki atmosferyczne (średnia ilość dni słonecznych i wilgotność powietrza)... kij wam w oko(pisze to do redakcji) i innych tak siedzacych baranowW tym temacie widziałem już sporo ale ten tekst bije wszystkie inne na głowe Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 @MJ ze słonecznością może nie być źle - mieszkam na południu Polski, przy czym kiepsko będzie jakiś "ogródek" znaleźć dobrze nasłoneczniony i jednocześnie nie widoczny chyba że na dachu w doniczkach... tekst z kijem faktycznie niezły temat epitetu skończę bo i tak osoba, która go użyła wstydzi się wyjaśnić o co jej chodziło i myśli, że wygrała przez to debatę pozdrawiam Link to post Share on other sites
Tomek Stiller 0 Napisano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Panowie, gdyby ktoś z Was się jeszcze zastanawiał - to właśnie złożyłem wniosek o bana dla Buldoga. Proszę, nie wdawajcie się w dyskusje z tym człowiekiem. Nie karmmy trola Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Panowie, gdyby ktoś z Was się jeszcze zastanawiał - to właśnie złożyłem wniosek o bana dla Buldoga. Proszę, nie wdawajcie się w dyskusje z tym człowiekiem. Nie karmmy trola Ej nie badzmy tacy i dajmu mu pozerowac do czasu az znowu go na wp odblokuja Poza tym powinnismy pomagac bliznim. I jak chlopak ma ze soba problemy to dajmu mu sie wyzyc, moze mu pomoze Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Panowie, gdyby ktoś z Was się jeszcze zastanawiał - to właśnie złożyłem wniosek o bana dla Buldoga. Proszę, nie wdawajcie się w dyskusje z tym człowiekiem. Nie karmmy trola Ej nie badzmy tacy i dajmu mu pozerowac do czasu az znowu go na wp odblokuja Poza tym powinnismy pomagac bliznim. I jak chlopak ma ze soba problemy to dajmu mu sie wyzyc, moze mu pomoze nie no, raczej się zgadzam, ale niby dlaczego ma się on wyżywać na tym forum niech się wyżali np. na żal.pl, a nie tutaj, w dodatku obrażając innych pozdrawiam Link to post Share on other sites
Tomek Stiller 0 Napisano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 tia -> żal.pl/szczegóły Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 @Zeratul Nie nabijaj licznika postów Bym zapomniał - w następnej edycji znów ma być conajmniej dwuminutowy filmik, bo na tym z tej edycji to nawet nie mogłem dokładnie pooglądać płyty i Mugena 2 Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 to jedna wielka siema !!!!!1-2-3-4-5-6-7 i dalej i dalej od pierwszego razu wiem ze to jest ostry walek !!! kij wam w oko(pisze to do redakcji) i innych tak siedzacych baranow jesteś... no nie napiszę kim bo mam trochę honoru, w zasadzie też zazdroszczę tych wygranych ale takie wypowiedzi są mało zrozumiane ;/ chłopaki zasługują to wygrywają... Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Nie banujcie go - jest raczej niegroźny w swojej... "nierozwadze". Reprezentuje taką niezłą przeciwwagę na tym forum Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Nie banujcie go - jest raczej niegroźny w swojej... "nierozwadze". Reprezentuje taką niezłą przeciwwagę na tym forum nie badzcie smieszni,jak jak Link to post Share on other sites
Recommended Posts