Quantinum 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 głosuje na Ciebie! Link to post Share on other sites
Darkeners 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 głosuje na Ciebie! Na mnie? Dziękuje Link to post Share on other sites
firespace760 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 firespace760 masz mój głos ponieważ piszesz naprawdę ogromną ilośc newsów i tu dla Ciebie wielki szacunek i życzę dalszej wytrwałości a poza tym Twoje recenzje też miło się czytaDziękuje bardzo za głos. Miło, że ktoś potrafi docenić kogoś pracę. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam Ja zagłosowałem na kolege Junior i namawiam też innych aby tak głosowali. Jestem już wolnym strzelcem nie związanym z G.R.U.P.E. i myśle że warto oddać głos właśnie na kolege. Link to post Share on other sites
Kamikazepl 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Oj miło by było:D Mam już dość przestarzały sprzęt, ale w sumie działa, tylko nie wiadomo ile jeszcze:P Wiem, że jest dużo osób mniej lub bardziej zasługujących na tą wygraną, ale nie jestem też osobą "z ulicy";] Na forum nie bardzo się udzielałem(przepraszam, problemy techniczne:D). Mój sprzęt to : Athlon XP 2500+(1,83Ghz) 1Gb ram Radeon 9800XL Więc myślę, że dość przestarzały, tyle że u mnie nie byłby już to upgrade, lecz cała wymiana:D Jakby ktoś nie wiedział na kogo głosować to byłbym wdzięczny za każdy głos;] A tak a pro po, ja głosuje na firespace760. Na prawdę DUŻO newsów napisał. Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 @Kamikazepl, właśnie... wymiana... A jak się nazywa cała zabawa? ULEPSZAMY sprzęt benchmarkowców u Ciebie trzeba by wymienić płytę główną, RAM, pewnie grafike jak na AGP, zasilacz i procesor, a na to pieniędzy by nie wystarczyło... edit: @Madderdin, nie masz co robić? Link to post Share on other sites
Madderdin 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 jestem nowym czlonkiem ale chcialbym dostac upgrade. moim aktualnym sprzetem jest: Intel Core i7-920 Gigabyte EX58-Extreme OCZ 6GB (3x2GB) 1800MHz CL8 Reaper 2xGigabyte GeForce GTX 285 1024MB DDR3 2xSeagate 500GB Raid0 Obudowa Cooler Master Dominator 690 z oknem w sumie to potrzebowalm bym kilka katod zeby to sie ladnie swiecilo. po dluzszym zastanowieniu przydala by mi sie tez nowa myszka i klawiatura. Edit:: y0ddh4 mam, szukam funduszy na fajne katody, myszke i klawiature Mile widziane sugestie. Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja też głosuje na Juniora. Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 jestem nowym czlonkiem ale chcialbym dostac upgrade. moim aktualnym sprzetem jest: Intel Core i7-920 Gigabyte EX58-Extreme OCZ 6GB (3x2GB) 1800MHz CL8 Reaper 2xGigabyte GeForce GTX 285 1024MB DDR3 2xSeagate 500GB Raid0 Obudowa Cooler Master Dominator 690 z oknem w sumie to potrzebowalm bym kilka katod zeby to sie ladnie swiecilo. po dluzszym zastanowieniu przydala by mi sie tez nowa myszka i klawiatura. Edit:: y0ddh4 mam, szukam funduszy na fajne katody, myszke i klawiature Mile widziane sugestie. , dobre , Sorki darknes ale oto moj wybraniec razer diamondback , co myslisz? Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 jestem nowym czlonkiem ale chcialbym dostac upgrade. moim aktualnym sprzetem jest: Intel Core i7-920 Gigabyte EX58-Extreme OCZ 6GB (3x2GB) 1800MHz CL8 Reaper 2xGigabyte GeForce GTX 285 1024MB DDR3 2xSeagate 500GB Raid0 Obudowa Cooler Master Dominator 690 z oknem w sumie to potrzebowalm bym kilka katod zeby to sie ladnie swiecilo. po dluzszym zastanowieniu przydala by mi sie tez nowa myszka i klawiatura. Edit:: y0ddh4 mam, szukam funduszy na fajne katody, myszke i klawiature Mile widziane sugestie. Nie dość ci, że masz jeden z najwydajniejszych zestawów (i najdroższych) jakie można złożyć do gier? 99% użytkowników benchmarka by chciało mieć to, co ty. Jeszcze ci mało? A jak cie było stać na taki wypasiony sprzęt, to te 500 zł na katody, mysz i klawiaturę też znajdziesz... Link to post Share on other sites
Madderdin 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 , dobre , Sorki darknes ale oto moj wybraniec razer diamondback , co myslisz? myslalem nad Lachesis Link to post Share on other sites
Madderdin 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 jestem nowym czlonkiem ale chcialbym dostac upgrade. moim aktualnym sprzetem jest: Intel Core i7-920 Gigabyte EX58-Extreme OCZ 6GB (3x2GB) 1800MHz CL8 Reaper 2xGigabyte GeForce GTX 285 1024MB DDR3 2xSeagate 500GB Raid0 Obudowa Cooler Master Dominator 690 z oknem w sumie to potrzebowalm bym kilka katod zeby to sie ladnie swiecilo. po dluzszym zastanowieniu przydala by mi sie tez nowa myszka i klawiatura. Edit:: y0ddh4 mam, szukam funduszy na fajne katody, myszke i klawiature Mile widziane sugestie. Nie dość ci, że masz jeden z najwydajniejszych zestawów (i najdroższych) jakie można złożyć do gier? 99% użytkowników benchmarka by chciało mieć to, co ty. Jeszcze ci mało? A jak cie było stać na taki wypasiony sprzęt, to te 500 zł na katody, mysz i klawiaturę też znajdziesz... Facet wydalem cala kase na kompa, przez kryzys nie mam na w/w elementy Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 procek ...ty jaja se robisz? przeciez wiadomo ze chlopak jaja se robi . Przyjrzyj sie profilowi.To jest metoda ! on dostanie super katoda!Rymuje jak z kiepskich listonosz za te katody , kupi zonie biustonosz Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 @Madderdin nie rób se jaj z poważnego tematu jak masz pisać o tym, że są potrzebne Ci katody do sprzętu za 5tys+ to może wcale nie pisz oszczędzisz nam nerwów i sobie nieprzyjemnych tekstów tak na marginesie poważnie rozpatrzę Twoją kandydaturę pozdrawiam Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 @Madderdin Nie masz co robic tylko popisujesz sie nie rob z siebie blazna... jak Ci sie nudzi to idz na dwor i zobaczy czy Ciebie tam czasem nie ma Link to post Share on other sites
VMAX OC 5 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A najlepsze jak będzie jak wygra i nie będzie miał co wysłać Uloke wyśle i z i7 i tyle ;] Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 przeciez on nie ma tego pcta... ( nieee , diamondback lepszy!!!) Link to post Share on other sites
Madderdin 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 przeciez on nie ma tego pcta... ( nieee , diamondback lepszy!!!) mam tylko czekam na Viste (powinna dojsc za kilka dni) jak juz zainstaluje wrzuce jakies screenshoty. Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 jak dasz screeny to powaznie dam ci glosa a) za glupote b) za odwage ad2) ... ma zawsze szczescie ale powaga , dasz screena , masz glosa Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja zagłosuję na nikogo innego tylko na !!! "firespace760" Nie będę mówił za co bo to widać jak ktoś wejdzie w jego profil ;p Link to post Share on other sites
hl1030 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Jak dla mnie to El Pajaco który lubi robić w okół siebie zamieszanie!!! Pierwsza sprawa 100zł to każdy może szybko sobie zebrać czy nawet pożyczyć a 3000zł to dla niektórych kosmos bo ich maszyny łącznie nie kosztowały tyle kasy. Druga sprawa akcja USB nie ma na celu upiększeniu PC-ta tylko o poprawę wydajności i to maxymalnie jak się da za ta kwotę. Tak że koleżanko z czym tu wyjechałeś, jak na razie nie ma dowodów żadnych że masz taki sprzęt więc proszę cie WYJDZ!!! Link to post Share on other sites
Darkeners 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja zagłosuję na nikogo innego tylko na !!! "firespace760" Nie będę mówił za co bo to widać jak ktoś wejdzie w jego profil ;p Już wiem dla czego wole Busta Rhymes od fiftiego Link to post Share on other sites
maggot 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam, trafiłem tu dość niedawno i miło mnie zaskoczyła akcja ulepszania sprzętów, więc chciałbym również zgłosić swoją kandydaturę: CPU: AMD ATHLON 64 X2 4400+ BOX (AM2) MOBO: ABIT AN52 NF520 sAM2 GPU: Galaxy GeForce 9600 GSO 384MB RAM: Patriot DDR2 2x1GB PC800 DUAL CL4 EP LLK HDD: SAMSUNG 500GB HD501LJ 7200 SATAII 16MB DVD-REC Samsung SH-S203N SATA Zasilacz: Amacrox Warrior 350W Chłodzenie procesora: Pentagram Freezone HP-100 AlCu Lite Od dłuższego czasu marzy mi się jakiś upgrade, szczególnie procesora, jakiś i7 był by wręcz idealny. swój głos oddałem na użytkownika Junior, bo moim zdaniem właśnie słabsze zestawy powinny być ulepszane. pozdrawiam Link to post Share on other sites
firespace760 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Już wiem dla czego wole Busta Rhymes od fiftiego Dlaczego? Ja zagłosuję na nikogo innego tylko na !!! "firespace760" Nie będę mówił za co bo to widać jak ktoś wejdzie w jego profil ;p Dziękuję bardzo Link to post Share on other sites
Darkeners 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Już wiem dla czego wole Busta Rhymes od fiftiego Dlaczego? Ja zagłosuję na nikogo innego tylko na !!! "firespace760" To był żart... poza tym Brake ya neck to w ogole Ja na siebie samego głosować nie będę i najprawdopodobniej też na ciebie zagłosuje. Link to post Share on other sites
Recommended Posts