Kosmo123 0 Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Witam wszystkich,Chcialbym prosić was o sugestie / porady dotyczące wyboru smartfona z listy w linku poniżej. Najdroższy na jaki sobie mogę sobie pozwolić na poniższej liście to Huawei P8 LTE. Telefon, poza podstawowymi funkcjami, słuzy mi głównie do przegladania internetu, ogladania youtube'a, twitcha, grania w gry (bywają bardziej wymagjące sprzętowo). Aparat nie jest dla mnie priorytetem. Szukam solidnego, niezawodnego produktu, który przy małym/srednim uzytkowaniu oraz niezaśmiecaniu go setkami aplikacji bedzie działał płynnie przez kolejny rok-dwa a bateria wytrzyma conajmniej 1 dzień.http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/documents/doc_00008/D_006_0015217.pdfDziękuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
yeti1992 38 Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 P8 Lite jest nieopłacalny w 2017 roku. Cytuj Link to post Share on other sites
Kosmo123 0 Napisano 1 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Nie mówię, że chce akurat ten tylko że jest to ostatni z listy który wchodzi w grę. Do wyboru są modele różnych marek, a z racji tego iż jestem laikiem to prosze o sugestie abym mógł podjąć decyzję której nie będę załować Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 O którą taryfę Ci chodzi? Ile możesz płacić abonamentu/raty za telefon miesięcznie, a ile pierwszej wpłaty? Cytuj Link to post Share on other sites
Kosmo123 0 Napisano 1 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Chodzi o ostatnia taryfe 80zl/m. Nie chcialem aby pierwsza wplata byla wieksza niz 350zl ale jezeli mam doplacic jeszcze troche wiecej a miec o wiele lepszy telefon to czemu nie. Tak jak pisalem wczesniej, nie jestem smartfonowym maniakiem, zdjec nie robie prawie w ogole wiec nie chce tez przeplacac do sprzetu ktory bede pozniej wykorzystywać w 20%. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Zastanów się nad P10 Lite Cytuj Link to post Share on other sites
Kosmo123 0 Napisano 2 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2017 A czy warto doplacic 200zl i wziac P9 zamiast P10 Lite? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 2 Września 2017 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Zyskasz lepszy aparat, będzie minimalnie wydajniejszy, podwójny aparat, no i P9 to w końcu flagowiec, ale ciekawe czy Huawei będzie dalej go aktualizować (kolejne wersje androida) Cytuj Link to post Share on other sites
JemCiastko 0 Napisano 2 Września 2017 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 P10 wymiata. Mam polecam, to co się naczytałem przed zakupem to że się tnie i w ogóle 3 tydzień leci zero ścin, cudny jest. Cytuj Link to post Share on other sites
Kosmo123 0 Napisano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Czyli podsumowujac wasze wypowiedzi P10 lite to bedzie najlepszy wybor ? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Z wymienionych powyżej, do danej kwoty zdecydowanie tak Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts