benchmark91 1 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Hej mam pytanie do Pana z Gigabyte można dostać od was jakieś upominki typu naklejki kubki koszulkę lub cos podobnego? widziałem ze Asus tak robi tak ze chciałbym sie zapytać jaka jest szansa na to u was? nie bede zakładał 2 tematów dla tego zapytam w jednym jaka płyte do 400 zł polecisz na AM3,CrossFire, DDR3 ?? Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Hej Nie jestem przedstawicielem firmy Gigabyte, więc w sprawie upominków się nie wypowiem, ale co do płyty głównej mogę coś podpowiedzieć http://www.esc.pl/product_info.php?cPat ... s_id=27607 - ta płyta powinna Cię zadowolić. Pozdrawiam, Y0ddh4 Cytuj Link to post Share on other sites
GIGABYTE_PL 62 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Zabawa na forum właśnie się skończyła gdzie właśnie gadżeciki były do wygrania: viewtopic.php?f=2&t=25024 Także zapraszam do zaglądania na forum benchmark jak i na nasz profil na FB Ja podpowiem płytę GA-870A-UD3 Cytuj Link to post Share on other sites
benchmark91 1 Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 taka kurteczkę to mógłbym dostać za darmo :PP jednak zmiana planów płytę Gigusia ale pod 1366 (i7 920 ) do 600 zł chce Gigabyte bo maja ponoc bardzo dobry serwis ps:karteczki samo przylepne to mogłby Pan załatwic Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts