Montewski21 0 Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Witam! Mam mały problem z myszką zaciną się bądź zwalnia tylko podczas grania w CS:GO i to nie zawsze + dodam że w innych grach czy na pulpicie ten problem nie występuje, próbowałem różnych rzeczy z internetu nawet przepinałem mysz w inny slot usb i pomagało ale tylko na chwilę? Mysz to rival 100 mam ją ponad rok i spisuje się dobrze. Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Czyściłeś soczewkę od zewnątrz? Często tam się zbiera kurz. Cytuj Link to post Share on other sites
Montewski21 0 Napisano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Czyściłeś soczewkę od zewnątrz? Często tam się zbiera kurz. hmmm ttak ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 A jak bez podkładki? Może problem ze sterownikami. Od kiedy ten problem występuje? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts