adamkowalik 0 Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Jaki prezent kupić dziewczynie? bardzo lubi mode, prowadzi swojego bloga cały czas się tym interesuje jakieś pokazy. Chciałem jakis wyjazd zorganizować ale chyba z wolnym nie wyjdzie. Myślicie że coś z garderoby byłoby ok w takim wypadku? Link to post Share on other sites
jureba 497 Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Jaki prezent kupić dziewczynie? bardzo lubi mode, prowadzi swojego bloga cały czas się tym interesuje jakieś pokazy. Ja tam widzę tylko takie coś, aby połączyło jej i samca zainteresowania. Do wyboru, do koloru. Gwarantuję Ci, że będzie zadowolona, a jak Ty będziesz. 1 Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 4 Września 2017 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Zapytaj drogi autorze kogoś,kto zna tą dziewczynę przynajmniej tak jak ty. Ja radzę kupić elektryczne auto... 1 Link to post Share on other sites
133699 394 Napisano 4 Września 2017 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Jakieś lepsze kosmetyki do makijażu, czy coś. Głupia gąbka do czegoś tam to ponad 60zł Link to post Share on other sites
damian_t 5 Napisano 19 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 To prawda, musisz ją dobrze znać. Ja na przykład chcę kupić swojej taką kołdrę paradies fill royal. Ale po prostu wiem, że moja dziewczyna tego potrzebuje i chciała to dostać w prezencie. Link to post Share on other sites
roman106 124 Napisano 19 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Ja radzę kupić elektryczne auto... Dobry pomysł, bo nowoczesny, przyszłościowy i tani w eksploatacji Link to post Share on other sites
Recommended Posts