ivanos 112 Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Żenada wole grać na konsoli Z całym szacunkiem,ale na konsoli Crysis 3 będzie wyglądał mniej więcej tak jak cs na PC Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Up, Bez przesady , jednak myślę , że wersja konsolowa będzie bardzo mocno zubożona już na samym starcie. Później przyjdą mody dzięki , którym gra może wyglądać po prostu bajecznie (patrz Crysis z reli2,ambientoclussion,HDtexture and objects http://www.youtube.com/watch?v=r_tymaU4VC8&feature=player_embedded oraz Crysis 2 dx11, tekstury od MaldoHD i QM) Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Rafcio1874 Cytuj Link to post Share on other sites
Deus91Ex 26 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 N Z całym szacunkiem,ale na konsoli Crysis 3 będzie wyglądał mniej więcej tak jak cs na PC Hehe jak by wyglądał tak jak cs na pc to bym Ci przyznał racje i wychwałał pecety pod niebiosa, koledze który tak samo myślał jak ty pokazałem filmik crysis 2 na max na pc i konsoli, jak bym mu sam nie pokazał gdzie ta róznica to by nie widział. Ja nie mówie że nie ma róznicy bo jest ale na tyle mała że nawet sie nie przejmuje tym. Odpowiedz sobie szczerze czy sam pograsz w tego crysis na maxa full hd ultra d11 z dobrym fps ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 N Hehe jak by wyglądał tak jak cs na pc to bym Ci przyznał racje i wychwałał pecety pod niebiosa, koledze który tak samo myślał jak ty pokazałem filmik crysis 2 na max na pc i konsoli, jak bym mu sam nie pokazał gdzie ta róznica to by nie widział. Ja nie mówie że nie ma róznicy bo jest ale na tyle mała że nawet sie nie przejmuje tym. Odpowiedz sobie szczerze czy sam pograsz w tego crysis na maxa full hd ultra d11 z dobrym fps ?? ja tak, jeśli powyżej 30 to dobry FPS . Kolega też by nie zauważył różnicy gdybym mu nie pokazał na PC, w realu a nie na żadnych filmikach 8) . A różnica jest na tyle spora by na konsoli grać się po prostu odechciało... Miałem konsolę i mam PC więc porównanie mam. W każdym razie Deux to temat PC takie gadanie na temat konsol może denerwować Cytuj Link to post Share on other sites
Deus91Ex 26 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) ja tak, jeśli powyżej 30 to dobry FPS . Kolega też by nie zauważył różnicy gdybym mu nie pokazał na PC, w realu a nie na żadnych filmikach 8) . A różnica jest na tyle spora by na konsoli grać się po prostu odechciało... Miałem konsolę i mam PC więc porównanie mam. W każdym razie Deux to temat PC takie gadanie na temat konsol może denerwować Okłamuj się dalej i żyj grafiką powodzenia bb Do premiery zmien kompa na kombajna bo jak to ten sam co w filmik z Crysisa 2 nagrywasz to nawet 30 fps nie będziesz miał, ide/ Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Deus91Ex Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 I znowu pewnie to samo co w poprzednich częściach...grafa grafa grafa... a gra nudna jak falki... no chyba że chodzi o to żeby stać i podziwiać widoczki... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Okłamuj się dalej i żyj grafiką powodzenia bb Do premiery zmien kompa na kombajna bo jak to ten sam co w filmik z Crysisa 2 nagrywasz to nawet 30 fps nie będziesz miał, ide/ Widziałeś różnice gdy obie wersje stoją koło siebie albo chociaż jedna po drugiej, na żywo? Jeśli nie to skończ tą dyskusję ... A z tą kartą to racja, niedługo będzie zmieniona bo w C3 nie wydoli raczej http://www.youtube.com/watch?v=0McwdsWHufc&feature=player_embedded C2 po modach w dx11 Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Rafcio1874 Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Ja tam się nie obawiam. UP@ do tego proca nie warto kupować nic więcej. Chyba że będziesz zmieniał CPU za niedługo... Podkreślam za niedługo MaldoHD Textures która wersja ? Bo na 4.0BETA jest problem z misją po zalaniu wodą miasta... a na 3.0 przechodzi normalnie I właśnie używam 3.0 Edytowane 6 Stycznia 2013 przez henus7 Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) To zależy w jakich grach ,na razie ta i3 da sobie spokojnie z CE3 radę, jak zmienię grafikę na pewno przyrost mocy będzie, ale latem albo na jesień raczej zmienię CPU na jakąś i5 badź i7 A pro po Maldo to mam wersję 4.0 . Jaki masz problem ? Jestem na końcu gry i żadnych problemów nie miałem Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Rafcio1874 Cytuj Link to post Share on other sites
slabon 19 Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Crysis 3 - Nowy filmik z rozgrywki Grafa z fizyka, zapiera dech w piersi. Edytowane 10 Stycznia 2013 przez slabon Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Zbyt duzo modow widzialem, dalej na mnie nie robi wrazenia xD Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Z tym trailerem to koncepcja jak w Dead Island czyli koniec -> początek Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Wszyscy skupią się na grafice, a tytuł okaże się po prostu słaby jeśli chodzi o grywalność. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) A Ty co jestes ? Wróżbita Maciej ? Cała seria Crysis to dla mnie flagowe tytuly ktore przechodzilem wielokrotnie Ani jeden COD czy MOH nie zrobil na mnie takiego wrazenia jak Crysis-y (Warhead juz 4 razy zakonczony i zawse inaczej) Edytowane 12 Stycznia 2013 przez tommyt1983 Cytuj Link to post Share on other sites
RoyMiler 4 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Zastanawiam się czy crysis 3 wejdzie na mojego kompa karta graficzna Geforce GT440. Procek I5 4x 3.1gHz 4gb ram. Co sądzicie? BF3 Farcry3 na wysokich chodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
slabon 19 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Na twojej karcie Geforce GT440 , słabo wykorzysta taką grę jak crysis 3 , masz 128 bitowy OpenGL 4.0 , karta ma dx 11 to spokojnie pograsz na średnim detalu, bądz na low bez tesselacji 32bitów , najlepiej kupić kartę 256 bitową z OpenGL4.2. tym bardziej gra ma wymagania wysokie , tym karta musi być wydajniejsza. Edytowane 12 Stycznia 2013 przez slabon Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Dla mnie liczy się w dużym stopniu feeling strzelania w fps'ach i grafika nie może go psuć, dlatego zawsze lubiłem crysisa Poza tym w dzisiejszyszch fps'ach i tak są małe szanse na taką fabułę jak kiedyś, wyjątkiem chyba jednym z nielicznych w moim odczuciu był Max Payne 3, a Crysis, myślę, że utrzyma swój stały, wysoki poziom Cytuj Link to post Share on other sites
szatkus 282 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Kiedy FPSy miały fabułę (nie licząc Half-Life)? Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Bad Company 2, Max Payne 1,2,3, sporo można by wymienić ze starszych tytułów Cytuj Link to post Share on other sites
szatkus 282 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Max Payne to nie FPS, chyba że na jakichś modach. Bad Company 2 nie widziałem. Zresztą sam podałem wyjątek, zdecydowana większość to jakaś atrapa fabuły, żeby gracz nie czuł, że tak kompletnie bez sensu strzela. Zresztą wracając do Twojej pierwszej wypowiedzi to grając w Dooma czy inną starą strzelankę nie miałem pojęcia co się właściwie działo i mało mnie to tak naprawdę interesowało. Właśnie teraz bardziej starają się związać akcję gry z historią. A żeby jeszcze historia naprawdę wciągnęła to już kompletna rzadkość. Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Max Payne to strzelanka i dlatego podciągnąłem ją pod fps'a, to że jest widok z 3 osoby, według mnie niczego nie zmienia a że prawie wszystkie strzelaniny są fps'ami to Max Payne'a można podciągnąć pod tą grupe Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Na twojej karcie Geforce GT440 , słabo wykorzysta taką grę jak crysis 3 , masz 128 bitowy OpenGL 4.0 , karta ma dx 11 to spokojnie pograsz na średnim detalu, bądz na low bez tesselacji 32bitów , najlepiej kupić kartę 256 bitową z OpenGL4.2. tym bardziej gra ma wymagania wysokie , tym karta musi być wydajniejsza. hahaha , czasami mam wrażenie , że wymyślasz to co piszesz Cytuj Link to post Share on other sites
slabon 19 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Nie wymyślam bo mam wrażenie że 160gigaflopsów tu nie wystarcza. Cytuj Link to post Share on other sites
rubberface 0 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Dobra, czyli skoro kupiłem niedawno EVGA GTX670 FTW to sobie nie pogram komfortowo w Crysisa 3 w FHD, ultra detale i wszystkie fajerwerki ON ? Tj śmieszne... Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jak kupisz drugiego to może pociągnie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts