Skocz do zawartości

[MULTI] Crysis - seria

Recommended Posts

Udało się! Polska sekcja ESL wzbogacona zostanie o rozgrywki Crysisa 2. A teraz oddam głos fazz0rowi:

Electronic Sports League

http://crysis2.pl/images/photoalbum/album_1/esl_masterbrand_en_onwhite_t1.png

Graczu!

Czy nigdy nie męczyło Cię pytanie "Czy mógłbym coś osiągnąć w Crysis?", lecz nie miałeś gdzie rozwinąć skrzydeł?

Za pewne słyszałeś o sławnej lidze ESL, w której gracze z całego świata mogą walczyć o miejsca w rankingu i nagrody.

To właśnie tam takie zespoły jak nasza polska Złota Piątka - Neo, Taz, Loord, kuben, Pasha - zaczynali swoją przygodę z eSportem!

Teraz i TY możesz dołączyć do grona graczy z Polski!

Oto dzisiejszego dnia została otworzona POLSKA SEKCJA CRYSIS 2 w ESL!

Wystarczy, że 50 osób zapisze się do Turnieju Otwarcia 1on1 Akcja Błyskawiczna, a następne ligi i puchary z nagrodami wystartują JUŻ NIEBAWEM!

Więc na co czekasz? Zarejestruj się w ESL i zapisz do pucharu w sekcji Crysis 2 Polska!

Nagrody w formie KONT PREMIUM, a niekiedy jeszcze atrakcyjniejsze CZEKAJĄ NA CIEBIE!

Dołącz jeszcze dziś i stań oko w oko z graczami polskiej i europejskiej sceny Crysis 2!

Poleca, topowy gracz ESL Europe Crysis 2, fazz0r.

ESL Polska

Turniej Otwarcia 1on1 Instant Action

Zapisz się do turnieju!

Pamiętaj! ESL to liga z zasadami! Za nie przestrzeganie zasad można zostać ukaranym 'Punktami Karnymi' i blokadą!

Od siebie dodam jeszcze że zapisy trwać będą do 31 sierpnia.

Wiadomość ze strony crysis2.pl

• 2 tygodnie później...

Chryste Panie......

Ej ludzie mam problem z save. Jak próbuję wznowić grę to na końcu ładowania wywala mi błąd nawet jak zginę to wyskakuje to cholerstwo. Wiecie co to ? Patch 1.9 + DirectX 11

Edytowane przez Mixtape
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Lapek 1600x900 Dx11 hires tekstury wszystko ultra i 12-20fps przy 1768MB VRAM zajętego. Nie sądziłem że 6770m wykorzysta te swoje 2GB.ramu. W sumie to gra nie wygląda aż tak dobrze żeby usprawiedliwić te 1,7GB VRAM http://img268.imageshack.us/img268/3632/crysis22011122415360771.jpg

Edytowane przez misiek12_sdz
Gość darkatraz

Ja tam rzekne, ze CE2 lepiej wyglada od CE3. Moze dlatego, ze CE3 zostal wykastrowany z mozliwosci zracji, ze zostal on tworzony pod konsole niz PC. Jak dobrze, ze Crysis + Warhead byly exlusive'ami dla PC.

Gość effendi360

Dajcie spokój z tym crysisem 1. Włączyłem sobie to ostatnio na max. Przecie ta grafika w porównaniu do dzisiejszych tytułów to jest bieda. W dodatku na mojej konfuguracji potrafi chrupnąć do 30-35 fps. To jest cudowny engine ??? Dajcie spokój.

• 1 miesiąc temu...

Crysis1 to projektancka lipa, wyszedł w czasie gdy teoretycznie gtx260 to był cud, a nawet gtx580 ledwo daje rade na full detalach w 1920x1080. Gra chodzi z 40fps średnio... szkoda nerwów i czasu na gre, kampania jest bardzo nudna, już Crysis2 jest ciekawszy jak dla mnie. Jak Effendi mówi grafika wcale nie powala jak na dzisiaj. Teksturom wiele brakuje do naszego wieśka2.

Edytowane przez carroarmato

No tak, im większa wydajność tym mniejszy przyrost FPSów ;)

Za to ja nie uważam żeby kampania była nudna(zależy jak kto gra i czego oczekuje ;)) a już na pewno nie nudniejsza niż C2 którego odpuściłem sobie po niespełna dwóch godzinach gry... ;)

CW można skończyć w chyba 6-7h chociaż nie jestem pewien

Przypomniało mi sie coś, sprawa co do C1 jest dziwna, bo jak się da wsio na maks to ledwo działa, a obniżenie samych cieni na poziom niżej daje mega zysk fps. Nie wiem, jak by coś zchrzanili zwyczajnie. Bo zysk fps jest bardzo dużyy co do 1 opcji w grze. Mówię o róznicy rzedu 10-15fps.

Crysis1 to projektancka lipa, wyszedł w czasie gdy teoretycznie gtx260 to był cud, a nawet gtx580 ledwo daje rade na full detalach w 1920x1080. Gra chodzi z 40fps średnio... szkoda nerwów i czasu na gre, kampania jest bardzo nudna, już Crysis2 jest ciekawszy jak dla mnie. Jak Effendi mówi grafika wcale nie powala jak na dzisiaj. Teksturom wiele brakuje do naszego wieśka2.

Nie pierdol Crysis 1 wyszedł razem z GeForsami 8800GT, i GTX, single-player ma ciekawszy od Crysisa 2 ma bardziej rozbudowany świat, dokładniejsze otoczenie dlatego na maksymalnych detalach ciężko o więcej klatek,