Skocz do zawartości

[MULTI] Crysis - seria

Recommended Posts

Ja mam inny problem gra chodzi ładnie z 1-2h i nagle się zawiesza bez podowu, ma ktoś podobnie? Fps jest płynny i gra się wiesza podczas odgrywania jak mnie zabiją i wczytuje ostatni zapis, denerwujące to jest. OC procka raczej tu nie gra roli , bo crysis2 i inne gry chodzą bez problemu..

Gość usunięty

Skończona :-) Jak zwykle niedosyt i chciało by się więcej single. Nie wiem czy uważacie podobnie ale dla mnie jedyną wadą tej gry jest jej długość.

Teraz wydadzą Crysis 3 Warhead :P

Musze powiedzieć że strasznie dużo bugów co jakiś czas muszę zaczynać od nowa bo sie zawieszą np postacie jak teraz i nie moglem przejść przez przejście :D albo podczas skoku dostaje ze zwykłej broni która mnie odpycha w przepaść, albo błędy graficzne typu dziurawe tekstury na głowie babki Psycho, w tym błedy AI.

Ale boli brak trybu speed a tryb Armor wytrzymuje takie ilości ze ho ho kiedy przypomina mi sie Crysisek 2-3 pestki i energii z armor mode nie było tutaj stoje stoje i stoje dalej

i Visor mode i zaznaczam sobie wszystkich wrogów zawsze wiedząc gdzie są to tak jak grac na WH czy ESP

ivanos, dziwne bo ja na moim pececie mam 40 fps na medium przy msaa 2x, w 1920 na 1080. OC proca do 4,0.

msi afterburner pokazuje mi co prawda 60 70 fps:D ale to pomyłka jedna wielka, bo po 1 czuć że jest mniej a fraps pokazuje poprawne fpsy

Nic dziwnego koleś ściemnia.

Ja mam gtx580 i52500k 8gb pamieci  karta i proc podkręcony i mam na medium + Anisotropic Filtering : 16x

Antialiasing : SMAA High ( 4x ) Resolution : 1680x1050 średnio 40-45 klatek na terenie otwartym w różnych lokacjach.Jak dam na high to leci na 35fps widać i czuć myszką,że nie idzie jak powinno.Mierzone msi afterburner i frapsem równocześnie i wskazuje dobrze jeden i drugi a ten koleś pisze,że ma na high płynnie :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Edytowane przez mistrz