markovfreeman 44 Napisano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Chciałem sprawdzić maksymalne możliwości mojej karty, ale mam problem z tą technologią. Po zaznaczeniu w panelu sterowania Nvidii, wszystkich dodatkowych rozdzielczości dsr, w Wiedźminie 3 mam dostępną tylko 1920x1080, czyli rozdzielczość mojego monitora. Docelowo chciałem pograć w 1440p. Próbowałem też włączać w gf experience, w ustawieniach poszczególnych gier, ale podobnie bez rezultatu. Opcja owszem jest, ale w menu gry, maks to full HD. Czy jest coś, czego nie zaznaczyłem? Może Wiesiek nie obsługuje wyższych rozdzielczości dsr? Cytuj Link to post Share on other sites
Wento 1825 Napisano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Jeśli używasz GF Expierence to najlepiej uruchomić to i w sterowniku i w samej aplikacji od Nv. Sprawdź czy zadziała na fullscreenie. Cytuj Link to post Share on other sites
mrcs64 4 Napisano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Wiedźmak chyba domyślnie odpalany jest w oknie na całym ekranie, próbowałeś przełączyć na pełny ekran? Cytuj Link to post Share on other sites
GPHero 5 Napisano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Pamiętam, że w FarCry działało ok - tylko wkurzało mnie rozwalanie ikon na pulpicie... Cytuj Link to post Share on other sites
markovfreeman 44 Napisano 19 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Dzięki za wskazówki. Wywaliłem gf experience, zrobiłem czystą instalację sterowników, restart i zadziałało Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts