Colin2000 56 Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Witam. Poszukuje TV do sypialni do ~1800 około 40”, czasami będzie podłączane do niego PS4. Zależy mi głównie na dobrej jakości obrazu (jasność obrazu , odświeżanie itp). Miłe widziane telewizory od Samsunga/ Sony/LG/Panasonic Cytuj Link to post Share on other sites
Shifted92 10 Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 https://www.ceneo.pl/44260722 mam, korzystam, po włączeniu "HDR" przyjemna płynność obrazu, nawet na głupich polskich serialach widać różnicę. Zdarza mu się przymulić przy dynamicznym obrazie, lecz to nie tv za 5 tys nie oczekujmy wodotrysków. Fajnie działa smart, szybka przeglądarka, wchodze na CDA i oglądam wygodnie. Kompatybilny z klawiaturą bezprzewodową. Cytuj Link to post Share on other sites
Tridefy 229 Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Pomijając, że ku6000 to dobry tv, to co ma hdr do płynności obrazu? Poza tym tv jedynie programowo ma ten hdr. Cytuj Link to post Share on other sites
Shifted92 10 Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) nie napisałem HDR, lecz "HDR" i po włączeniu tej funkcji jest różnica, to nie moja wina Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Shifted92 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts