michaleek 0 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Witam Chciałabym kupić telefon do 600-700 zł. Co jest dla mnie ważne : - dość dobre zdjęcia (tylny aparat, przód bez znaczenia) jak na tę półkę cenową - niewielki gabarytowo czyli totalny maks 5'' - no i oczywiście przyzwoite parametry czyli procesor, pamięć itd- czyli to na czym się kompletnie nie znam i tu potrzebuję największej pomocy Brałam pod uwagę Huawei i Xiaomi. Proszę o propozycje konkretnych modeli i z góry dziękuję Kasia Cytuj Link to post Share on other sites
yeti1992 38 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Ciężko będzie o dobry aparat w tej cenie. A tym bardziej o przyzwoite parametry. Jeśli mam cokolwiek Ci doradzić to szczerze dorzuć jeszcze ze 100zł i wtedy sytuacja się zmieni. Cytuj Link to post Share on other sites
michaleek 0 Napisano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Ciężko będzie o dobry aparat w tej cenie. A tym bardziej o przyzwoite parametry. Jeśli mam cokolwiek Ci doradzić to szczerze dorzuć jeszcze ze 100zł i wtedy sytuacja się zmieni. a co myślisz o Xiaomi Mi 4? Cytuj Link to post Share on other sites
yeti1992 38 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 W Xiaomi to aparaty raczej przeciętne są. Cytuj Link to post Share on other sites
Wento 1825 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 @up W najnowszych Redmi, tudzież 4X, sytuacja z aparatem sporo się zmieniła, na dobrze. Mi6 pomijam bo to nie ten przedział cenowy. Snapdragon 435 nie zachwyca, ale da radę. Jak poszukasz to znajdziesz całkiem fajną Moto G5, ale omijaj wersję 2GB ram, ale procesor delikatnie słabszy od tego w Redmi 4X. Na Mi4 bym już nie patrzył, bardzo stara architektura, może ma to jeszcze trochę wydajność, obecny poziom ~SD616, ale ciężko już o dobre wsparcie dla Androida 7. Cytuj Link to post Share on other sites
Rust Cohle 71 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Dosyć przyzwoitym telefonem w tej cenie jest P8 Lite, galaerię zdjęć możesz sobie tutaj http://www.mgsm.pl/pl/katalog/huawei/p8lite/zdjecia/Huawei-P8-Lite.html obejrzeć, wypada całkiem dobrze. Redmi 4X też daje rade, ale powiedzmy sobie szczerze - z telefonem z tej półki cenowej fotografem nie zostaniesz Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Redmi 4X 3/32 wyjdzie najkorzystniej. Temu P8 Lite niestety brakuje pamięci RAM i jakoś ciężko działa. Kamery różnią się niewiele, robią po prostu normalne, znośne zdjęcia, nic ponad to. Mi4 miał już swój czas który minął Cytuj Link to post Share on other sites
Komandos31 25 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Xiaomi najlepszy tylko aparat słaby może ASUS Zenfone 3 Max Laser ZC553KL aparat tylni ma bardzo fajny Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts