dunno 0 Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 budżet jakim dysponujesz:~500zł gdzie i jak zamierzasz dokonać zakupu: przez internet wolisz nowy czy może być używany: nowy preferowany rozmiar wyświetlacza: 5'-5,5' preferowany system mobilny: Android do czego będziesz używać urządzenia: dzwonienie, gps, poczta, przeglądanie internetu najważniejsze wymagania: dobrze działający gps, płynne działanie jak na tę cenę, sprawne lte (co do tego punktu pojawi się pytanie na samym dole posta) Szukam telefonu dla taty do 500zł, jak najbardziej myślę o jakichś sprawdzonych chińczykach. Ma dość wymagającą pracę jak dla telefonu (warsztat samochodowy) i chciałby kupić coś do tej kwoty, żeby nie było wielkiej tragedii, gdy telefon trochę się poturbuje. Myślimy póki co nad Xiaomi Redmi Note 4X za 124$, ale trochę niepokojący jest brak b20, jak to w rzeczywistości wygląda? Telefon ma służyć również jako nawigacja, a niektórzy ludzie wspominają, że telefony nieobsługujące tego pasma lte gorzej sobie radzą nawet z hsdpa, to prawda? Cytuj Link to post Share on other sites
xprzemcio 102 Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Znajdź Note 3 na Snapdragonie 650. Jest szybszy od Note 4 (ma go). Brak B20 mi nie przeszkadza i w moim przypadku nie był to klucz (Mi 5s plus). Nie wszędzie łapie LTE B20 więc nie zawsze używasz. Do podstawowego Internetu ujdzie bez LTE. Ja kupiłem Note 3 z B20 bo było to raptem 20zł więcej. Wersja International. Poczytaj tu http://forum.benchmark.pl/topic/237868-czy-brak-b20-w-xiaomi-to-prawdziwy-problem/ a niektórzy ludzie wspominają, że telefony nieobsługujące tego pasma lte gorzej sobie radzą nawet z hsdpa, to prawda? Hmmm dziwni ludzie. Co ma piernik do wiatraka. B20 to B20 LTE a nie HSDPA. Cytuj Link to post Share on other sites
dunno 0 Napisano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 @@xprzemcio, Nie mogę znaleźć żadnego rnp3 do 500zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts