ramagus 0 Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Witam Posiadam monitor Samsung 24' model C24F390FHU i kartę graficzną Asus Radeon R7 250X 2GB oba urządzenia teoretycznie mają obsługę AMD Freesync jednak w panelu sterowników wyświetlana jest informacją na zakładce "Ekran" że monitor nie obsługuje tej technologi. Sterowniki mam najnowsze do obu urządzeń i tryb Freesync jest włączony w monitorze. Więc co jest nie tak? Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Przykro mi, ale 250 nie obsługuje FreeSync http://www.amd.com/en-us/innovations/software-technologies/technologies-gaming/freesync zakładka Products 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ramagus 0 Napisano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 kurcze masz rację a byłem pewien bez sprawdzania że mój radeon to obsługuje Dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts