theBeoWulfIV 2 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Cześć wszystkim. Proszę o pomoc bo brakuje mi już sił. Posiadam dwa monitory które działają i działały na gtx 560ti. Po przesiadce na gtx 1050ti mam z tyłu następujące wyjścia.https://images.morele.net/full/975511_4_f.png Obecnie na karcie miałem takie podłączenie:- Główny monitor Samsung TA350 z monitora HDMI do karty HDMI- Dodatkowy Nec AccuSync LCD73v z monitora VGA do karty vga przejściówka na DVI-DI tutaj brak reakcji ze strony monitora NEC. Pozdrawiam. up up 2 up 3 up 4 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 A jeżeli masz podłączony tylko NEC ? Cytuj Link to post Share on other sites
Komandos31 25 Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Jak podłączysz sam Nec AccuSync LCD73v to działa? Cytuj Link to post Share on other sites
theBeoWulfIV 2 Napisano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Podłączyłem samego Neca - brak reakcji. Podłączyłem również bez przejściówki do integry - również brak reakcji. Dziwne... Monitor jest włączony, jak kliknę jakiś przycisk to pokazuje mi swój panel z ustawieniami. Jakieś pomysły? up Cytuj Link to post Share on other sites
Komandos31 25 Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Sprawdź ten monitor na innym komputerze Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts