WaxYL 27 Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Otóż napotkał mnie dziwny Blue Screen. 0x0000007e (0xffffffffc0000005, 0xfffff8800515acee, 0xfffff880036cf6a8, 0xfffff880036cef10)Poszukałem o tym errorze na necie, nic nie było bliskie mojemu problemowi a na stronie microsoftu za wiele się nie dowiedziałem. Otóż grając sobie w BF:BC2 nagle mi wywaliło ten błąd. Gdzie czytałem oni mieli podczas rozruchu/podłączeniu czegoś. ocb? Cytuj Link to post Share on other sites
bossot 0 Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Daj cały komunikat, szczególnie ważne są ew nazwy plików Cytuj Link to post Share on other sites
WaxYL 27 Napisano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Dobra, przeoczyłem metodę naprawy błędu. Mój system był obrazem z oryginalnym kluczem. A obraz został wykonany na Intelu, tak to zrozumiałem. @up Nie było nazwy pliku. Cytuj Link to post Share on other sites
philips 78 Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Instrukcja jaką wypadałoby wykonać po wystąpieniu BSOD. Zalecam wykonanie pkt 1a, wtedy łatwiej jest się odnaleźć w raporcie. Wyjaśnienie błędu 0x0000007e SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED - Nie przechwycono wyjątku obsługi błędów generowanego przez wątek systemowy. Problemem może być wadliwy sterownik, oprogramowanie, niezgodność sprzętowa lub uszkodzona usługa systemowa. Rozwiązanie: - Przyczyny należy szukać w dzienniku podglądu zdarzeń. - W przypadku sterownika lub oprogramowania należy je uaktualnić. - Uaktualnij Bios. Tak czy siak, skorzystaj z podanej wyżej instrukcji i zorientuj się gdzie tkwi problem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts