thomson92 0 Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Witam uzywam PC z win 10 i łączę się z modemem poprzez kabel. Miałem małe problemy z internetem i niepotrzebnie skorzystałem z opcji "restart network" w manu "network status". "This will remove then reinstall all your network adapters, and set other networking components back to their orginal settings. You might need to reinstall other networking software afterwards, such as VPN client softare or virtual switches." Po uzyciu tej opcji kiedy wchodzę w "change adapter settings" nie ma ikony ethernet, która wcześniej tutaj była. Walcze z tym już dobre kilka godzin, żeby ją przywrócic spowrotem bo ani nie mam internetu teraz ani nawet żadnego śladu po nim. W device manager niby karta sieciowa jest normalnie widoczna i zaktualizowana. Będę wdzięczny za pomoc w pozbyciu się tego problemu. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 A ten modem przypadkiem nie potrzebuje jakiegoś oprogramowania? Cytuj Link to post Share on other sites
thomson92 0 Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Prawdopodobnie miałeś rację. Pobrałem z lapka wersje offline driver pack solution zainstalowałem brakujące sterowniki na kompie i juz wszystko śmiga. Dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts