Inchucz 0 Napisano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Zamierzam sprzedać komputer kupiony w serwisie morele.net, część gwarancji jest producenta, a część serwisu. Komputer kupiłem na fakturę. I teraz pytanie. Czy przyszły posiadacz mojego komputera, ma prawo do gwarancji? Powinienem dołączyć fakturę przy sprzedaży? Byłoby to dla mnie bezpieczne i nie narażalo na nic moich danych? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Myślę,że w Morele odpowiedzą ci najlepiej,zadzwoń... Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 A jakie niebezpieczne dla Ciebie dane są na tej fakturze? Cytuj Link to post Share on other sites
Inchucz 0 Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 A jakie niebezpieczne dla Ciebie dane są na tej fakturze? Prócz nazwiska i adresu, to raczej nic więcej tam o mnie nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts