FejQuu 0 Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Mam problem z internetem w cs go. Wszystko dobrze chodzi dopóki nie zagram turniejowego czy np.deadmatcha.Po wejściu do gry od razu wyświetla się komunikat brak internetu a gdy minimalizuję cs'a to na ikonce od internetu jest czerwony krzyżyk.Po opuszczeniu gry wszystko działa.Problem pojawił się podczas normalnej gry w połowie. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Bartek Żak 67 Napisano 30 Maja 2017 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Google zwracają pełno wyników. Ja sam się nie spotkałem, nie mniej lektury można zaczerpnąć. Chyba, że już wszystko przeczytałeś. https://www.google.pl/search?q=cs+go+disconnects+my+internet&oq=csgo+disconnects+&aqs=chrome.1.69i57j0l5.4164j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Cytuj Link to post Share on other sites
FejQuu 0 Napisano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Poszperałem i znalazłem 1 komendę Net_client_steamdatagram_enable_override 1 wpisałem w konsoli i o dziwo działa ale i tak do końca nie wiem co ona zmienia ale dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts