Wasek 7 Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Witam! Szukam kogoś kto zajmuje się wykonywaniem okablowania z oplotem na zamówienie (całość - nie przedłużki). W ostateczności robiłbym to sam ale wiem, że trochę by mi zeszło. Nie za bardzo mnie interesują gotowe zestawy bo nie wyglądają jakby były dobrej jakości (cienkie oploty etc.). Polecono mi BitTecha (www.modding.bit-tech.pl) ale niestety nie odpisuje na maile. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
imiemichal 979 Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Bittech to najlepsza opcja Cytuj Link to post Share on other sites
Wasek 7 Napisano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Bittech to najlepsza opcja No to niestety tak jak wspomniałem nie odpisuje na maile. Próbowałem przez Allegro oraz bezpośrednio na adres mailowy podany na oficjalnej stronie. Cytuj Link to post Share on other sites
Pankracy666 312 Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Na PCla-e jeden ziomek robi oploty i to w bardzo dobrym stylu i jakości - niestety nie pamiętam nicku, musisz podpytać. Miał robić kable dla mnie ale super flower na takie inne durne wtyczki. Cytuj Link to post Share on other sites
crv17 1 Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Jeśli chodzi o zasilacze Corsair'a to zastanowiłbym się nad ich oryginalnymi przewodami: http://www.corsair.com/en-eu/premium-individually-sleeved-psu-cable-kit-starter-package-type-4-generation-3-red Mam poprzednią wersję i poziom wykonania to wysoka półka. Cytuj Link to post Share on other sites
Wasek 7 Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Jeśli chodzi o zasilacze Corsair'a to zastanowiłbym się nad ich oryginalnymi przewodami: http://www.corsair.com/en-eu/premium-individually-sleeved-psu-cable-kit-starter-package-type-4-generation-3-red Mam poprzednią wersję i poziom wykonania to wysoka półka. Bardziej zastanawiałem się nad custom ze względu na nietypowość samych kabli. Np. 2 x 8PIN PCI-E zamiast jednego podwójnego albo 6+2. W takim wypadku zostaje mi CableMOD. Cytuj Link to post Share on other sites
Jajacek 4 Napisano 6 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Polecono mi BitTecha (www.modding.bit-tech.pl) ale niestety nie odpisuje na maile. Ja napisałem do gościa maila w czwartek i odpisał mi dosłownie za chwilę. Zamówiłem trzy kable w indywidualnych oplotach, wysłał je na drugi dzień i dzisiaj doszła przesyłka, Wykonanie bardzo dobre i ceny stosunkowo przystępne. Sprawdź folder ze spamem albo po po prostu zatelefonuj. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts