koziel1 1 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Witam z tym dyskiem raczej już nic nie da się zrobić ? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Co to za program, jakiś bootowalny, czy spod systemu ? Pokaż całą tabelkę SMART tego dysku. Cytuj Link to post Share on other sites
koziel1 1 Napisano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) Z pod systemu Udało mi się mhdd zrobić scan i smarta Edytowane 5 Maja 2017 przez koziel1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie kokosnh 4162 Napisano 8 Maja 2017 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 zgrywaj dane i do śmietnika ( na moje nie ma co tu ratować, powierzchnia talerzy w fatalnym stanie, będzie tylko gorzej, 0 % pewności czy zapisany plik na tym dysku będzie się dało odczytać ) ewentualnie możesz go otworzyć i dać jako element dekoracyjny jak np @@Maxi Rodriguez, Cytuj Link to post Share on other sites
koziel1 1 Napisano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Dzięki dobrze że to nie mój dysk Spróbuje jeszcze odzyskać partycje recovery Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts