jankowski 0 Napisano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Czołem, od jakiegoś czasu zacząłem mieć problem przedstawiony w filmie, nie jestem w stanie stwierdzić tak naprawdę kiedy to się zaczęło, gdyż nie od początku użytkowania grałem. Problem pojawia się w momencie odpalania gier, ekran miga(jakby rozdzielczość ekranu miała problem z ogarnięciem rozdzielczości gier, którą mam ustawioną na niższą, miganie pojawia się nawet na tej samej rozdzielczości, jednak po miganiu pokazuje się ekran gry). Klikając w myszkę czasami udawało się ominąć ten problem(jednak to nie jest rozwiązanie). Nie występowały żadne komunikaty. Przepraszam za nieoryginalną grę użytą do prezentacji jednak nie kupuje ich skoro nawet nie mogę w nie aktualnie pograć. Próbowałem na różnych więc nie jest to jednorazowy problem. Przeinstalowywałem również sterowniki odpowiadające za grafikę. Mój sprzęt to lenovo w541 Link do filmu prezentującego problem: www.youtube.com/watch?v=SMqi8DMBISY&feature=youtu.be Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Te pozostałe różne gry to również „piraty"? Próbowałeś uruchamiać na tej samej rozdzielczości to natywna monitora? Cytuj Link to post Share on other sites
jankowski 0 Napisano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Nie każde. W momencie gdy rozdzielczość jest natywna występuje miganie, potem normalnie włącza się gra. Jest możliwe granie w oknie. Cytuj Link to post Share on other sites
jankowski 0 Napisano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Jakieś pomysły? Aktualnie spróbowałem po ustaleniu skalowania na 100% i udało się po uprzednim mryganiu. Jednakże wolałbym korzystać z skalowania 125%, które bardziej mi odpowiada. Mryganie nadal jest dla mnie rzeczą niewiadomą Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts