steel116 169 Napisano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam serdecznie. Chciałbym zaoferować komuś mojego GTX 1070 od MSI Gaming X, którego miałem po dziś dzień, ale coś we mnie strzeliło #PCMASTERRACE, i zakupiłem GTX 1080 również od MSI Gaming X (ponieważ z tej, byłem niesamowicie zadowolony) Bez żadnych kruczków, i obwijania w bawełnę, kartę graficzną oceniam na stan IDEALNY. Jest idealnie czysta, brak w niej jakichkolwiek śladów kurzu, czy brudu. Sprzęt swój regularnie czyszczę co 2 miesiące maksymalnie sprężonym powietrzem. Karta nie ma żadnych piszczących cewek!!! Nie ukrywam stanu sprzętu! Brak z nią jakichkolwiek problemów! GTX 1070 jest na pamięciach SAMSUNGA! A to bardzo ważne! Co sprawia, że jest ona z tej serii 'lepszych' Powód sprzedaży? Żeby nie być gołosłownym i wiarygodnym, zdjęcie w tle z GTX 1080 - która zastąpiła mojego 1070 i stąd powód sprzedaży, karta jest w idealnym stanie. KARTA ma jeszcze gwarancje do 2019-12-14 (+3 miesiące gwarancji gratis od MSI NA WSZYSTKO!) , karta kupiona w komputroniku, oczywiście mam cały zestaw od karty, z pudełkiem i akcesoriami + dowód zakupu! Cena: 1700 zł (+ koszt wysyłki) Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez steel116 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts