kondjovi 0 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Witam, chcę zainstalować Gothica 2.. Z płyty od cd action.. Kiedyś działała a teraz instalacja dochodzi do instalacji plików i nic, pustka. Do tej pory: - zgrałem pliki instalacyjne na dysk - uruchamiałem ppm -> uruchom jako administrator - tryb zgodności z Win xp sp3 co dalej mogę zrobić? Teraz mam win 7 64bit Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Z ciekawości zainstalowałem swoją kopię z Extra Klasyki i działa bez problemu, bez trybu zgodności etc. sprawdź to: http://forum.tawerna-gothic.pl/index.php?PHPSESSID=sdt2hsp5s7al0jpes0072as6g6&action=downloads;sa=view;down=35 Link to post Share on other sites
Damian47akaQcu 150 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Czyli co generalnie gra się instaluje, ale nie odpala? Gra po ,,włączeniu" widnieje w menedżerze zadań? Jeżeli w folderze system masz Vdfs32g.exe uruchom go najpierw, a potem grę. W NK było coś takiego, nie pamiętam czy w zwykłym też jest coś takiego. Link to post Share on other sites
kondjovi 0 Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Problem tak wyglądał że przechodziłem do momentu w którym miały się rozpakować pliki i nic się nie działo. Zostawiłem dziś instalator na 2 godziny i dopiero ruszyło samo z siebie.. Już działa wszystko ok. Jeszcze tylko się tutaj dopytam. Teraz mam 1.3 wersję. Potrzebuję aktualizację do 2.6. Wystarczy dograć noc kruka? Teraz mam czystego. Czy są gdzieś paczki do pobrania? EDIT: teraz chciałem instalować sterowniki do słuchawek. Ten sam motyw. Instalacja dochodzi do momentu w którym powinna zacząć wypakowywać pliki i zawiesza się na dłuższy czas Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez kondjovi Link to post Share on other sites
Damian47akaQcu 150 Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Instalujesz sterownik z płyty czy z dysku? Jeżeli z płyty to może napęd się zakurzył (soczewka lasera), jeżeli z dysku to może coś z dyskiem się zaczyna dziać (przeskanuj hdd Tune bez opcji szybkie skanu) tak dla pewności. Link to post Share on other sites
kondjovi 0 Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Z dysku instalowałem. Puściłem skan i zobaczymy co wyjdzie. Dysk zeskanowany, 0 błędów. A instaluje się wszystko jak by nie chciało Link to post Share on other sites
Damian47akaQcu 150 Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 A zakładka health? Możesz ss wrzucić. Link to post Share on other sites
kondjovi 0 Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Na Error Scan zielono Link to post Share on other sites
Recommended Posts