barto1997 1 Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Link Allegro - Mój link 200zł licytacja BCM WAZNE ! CZYTAĆ OPIS ! Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3633 Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 karta nie działa do końca poprawnie Cytuj Link to post Share on other sites
ZombaL 7 Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Skoro ma gwarancje to nie lepiej oddac do naprawy ? Cytuj Link to post Share on other sites
GPHero 5 Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 co to znaczy, że karta ma 10 miesięcy gwarancji u poprzedniego właściciela? Cytuj Link to post Share on other sites
barto1997 1 Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) @ernorator no tak,dlatego dużą czcionką i czerwonym kolorem proszę o czytanie opisu i w samej aukcji jak i tutaj na forum.Dodatkowo opisałem to jak mogłem i dołączyłem jakieś krótkie filmiki pokazujące jak to wygląda. @ZombaL - Tak jak pisałem,nie chce mi się bawić z gwarancjami,mam już nową kartę a ta za ile pójdzie to pójdzie - i ucinając spekulacje bo pewnie do tego to dąży - nie jest to jakiś niewypał z gwarancją itd.. nie kontaktowałem się ze sprzedawcą od momentu zakupu ani nie próbowałem jej nigdzie zgłaszać,kupiłem na przeczekanie i przeczekałem @GPHero znaczy to to że sklep/komis/serwis (w sumie nawet nie wiem) od którego ją kupiłem wystawił na nią 12 miesięcy gwarancji z czego upłynęły już 2.Ja nie udzielam na kartę niczego,opisałem co jest grane a w razie problemu spokojnie można zgłosić reklamację do sklepu wyjściowego - Tutaj jest link do aukcji z której ją kupiłem KLIK Edit- nie aktualne Karta wyzionęła ducha więc nie aktualne,teraz to już muszę bawić się w gwarancje... Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez barto1997 Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 @ernorator no tak,dlatego dużą czcionką i czerwonym kolorem proszę o czytanie opisu i w samej aukcji jak i tutaj na forum.Dodatkowo opisałem to jak mogłem i dołączyłem jakieś krótkie filmiki pokazujące jak to wygląda. @ZombaL - Tak jak pisałem,nie chce mi się bawić z gwarancjami,mam już nową kartę a ta za ile pójdzie to pójdzie - i ucinając spekulacje bo pewnie do tego to dąży - nie jest to jakiś niewypał z gwarancją itd.. nie kontaktowałem się ze sprzedawcą od momentu zakupu ani nie próbowałem jej nigdzie zgłaszać,kupiłem na przeczekanie i przeczekałem @GPHero znaczy to to że sklep/komis/serwis (w sumie nawet nie wiem) od którego ją kupiłem wystawił na nią 12 miesięcy gwarancji z czego upłynęły już 2.Ja nie udzielam na kartę niczego,opisałem co jest grane a w razie problemu spokojnie można zgłosić reklamację do sklepu wyjściowego - Tutaj jest link do aukcji z której ją kupiłem KLIK Edit- nie aktualne Karta wyzionęła ducha więc nie aktualne,teraz to już muszę bawić się w gwarancje... O faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak... Znam temat, znam gościa, tylko karta jakaś inna chyba... Ja pamiętam, miałem od niego 780, zwykłą. Dokładnie te same objawy, ten sam dokument gwarancyjny... Miałem z nim wielkie przeboje i szczerze nie pamiętam, jak sprawa się skończyła. Na tym niby dowodzie zakupu jest pieczątka z adresem, ale to nie jest poprawny adres, numer z tego co pamiętam też chyba nieaktywny był... W każdym bądź razie - ktoś, kto kartę kupił ma ją po kosztach, więc żadnych pretensji mieć nie może do Ciebie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts