kenigis 24 Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Siema, są tu jacyś fani nintendo? Albo chociaż posiadacze? Widzę, że nie ma jeszcze tematu o swtichu, a myślę że warto pogadać, bo takiej konsoli jeszcze nie było Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4614 Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Studio Square Enix ogłosiło wsparcie dla konsoli i priorytezuje ją ponad PC, Xklockiem i PSem. Oznacza to, że zarówno nowe jak i część starych tytułów pojawią się na Switchu. Zelda... Jedna z nielicznych gier single, które przyciągają moją uwagę Konsola interesująca... Poczekajmy, aż biblioteka się powiększy Chociaż 3DSa XL też kupiłem tylko dla jednej gry, a później go pogoniłem, ale tutaj już bym zostawił Cytuj Link to post Share on other sites
szymongora 2 Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Minęło zaledwie kilka miesięcy a biblioteka powiększyła się w ogromnym stopniu. Jest w czym wybierać, chociaż na początek zdecydowanie warto sięgnąć po Mario lub Zeldę. Cytuj Link to post Share on other sites
Marchew11 0 Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Wiem, że po premierze Switch miał problemy z rysowaniem się jak wkładaliśmy go do tego doku, czy w nowszych partiach problem został rozwiązany? A jak jest z grami, czy oprócz Zeldy jest coś warte uwagi? Skyrim mnie nie interesuje, za przeproszeniem żygam już nim. Cytuj Link to post Share on other sites
Pankracy666 312 Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Miałem miesiąc konsolkę (bardzo intensywnie użytkowana) i nic się nie rysowało. W ciągu 3 miesięcy wychodzi masa gier na switcha. Będzie w co grać. Warto dodać, że sama ZELDA to bite 200 godzin i więcej grania... https://www.gry-online.pl/encyklopedia-gier.asp?PLA=21 Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez Pankracy666 Cytuj Link to post Share on other sites
ciomasta 70 Napisano 20 Maja 2019 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Witam , wiem że stary temat lecz mam pytanie przed zakupem .Czy Switch wymaga internet aby grac w gry bo np na telefonie wiekszosc gier wymaga aby był dostep do internetu inaczej gry nie odpale ? bo pasuje mi konsola na wyjazdy za granica , jestem kierowca . jak wyglada sytuacja z diablo 3 ?? zelda itd ? czy da sie grac solo bez neta ? Cytuj Link to post Share on other sites
Anomek 17 Napisano 4 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Witam , wiem że stary temat lecz mam pytanie przed zakupem . Czy Switch wymaga internet aby grac w gry bo np na telefonie wiekszosc gier wymaga aby był dostep do internetu inaczej gry nie odpale ? bo pasuje mi konsola na wyjazdy za granica , jestem kierowca . jak wyglada sytuacja z diablo 3 ?? zelda itd ? czy da sie grac solo bez neta ? Z autopsji mogę powiedzieć że większość z nich nie potrzebuje internetu, a jeśli już to ewentualny update. Sam na dłuższych wyjazdach bez dostępu do internetu ogrywałem Zelde, Mario Odyssey, Stardew Valley czy Dead Cells. Cytuj Link to post Share on other sites
GJ1990 26 Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Na xkomie się już pojawiły Pokemon Sword i Shield z Expansion Pass. Brzmi ciekawie, ale dopiero wrzucili, w każdym razie wcześniej nie widziałem, no i nie ma jeszcze opisu https://www.x-kom.pl/p/595792-gra-na-switch-switch-pokemon-shield-expansion-pass.html https://www.x-kom.pl/p/595793-gra-na-switch-switch-pokemon-sword-expansion-pass.html Cytuj Link to post Share on other sites
PawelQ 107 Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Jakby komuś wpadła w oczy gierka "Inazuma Eleven" EN to ja chętnie podkupię. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14051 Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 O,nawet nie wiedziałem że jest taki temat,jak coś to mogę się wymienić na jakieś gierki. Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 719 Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Chudy131080 posiadam, lubisz na tym grać ? Bo ja jakoś nie mogę się przekonać Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14051 Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Od czasu do czasu zagram,ale generalnie leży sobie i tyle.Jak już to do tv podłączam. Cytuj Link to post Share on other sites
k0zik 123 Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 (edytowane) Ja od piątku trzaskam w Zelda Link's awakening i jestem w szoku jaka to przyjemna giereczka Aktualnie jest Immortals: Fenyx Rising za 160pln w sklepie N. Polecam obczaić demo bo świetnie się w to pyka a i gra dostała 9/10 w recenzjach. Ja ograłem demo na Switch i na 6800XT i wybieram wersję na Switcha Poświęcę wysoki fps dla opcji mobilnego pogrania. Edytowane 15 Lutego 2021 przez k0zik Cytuj Link to post Share on other sites
illmor 6 Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Gdzie teraz najlepiej kupic switcha ? Wysłane z mojego RMX2155 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
wiktor9302 0 Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Studio Square Enix ogłosiło wsparcie dla konsoli i priorytezuje ją ponad PC, Xklockiem i PSem.Oznacza to, że zarówno nowe jak i część starych tytułów pojawią się na Switchu. Zelda... Jedna z nielicznych gier single, które przyciągają moją uwagę Konsola interesująca... Poczekajmy, aż biblioteka się powiększy Chociaż 3DSa XL też kupiłem tylko dla jednej gry, a później go pogoniłem, ale tutaj już bym zostawił A znasz konkretne tytuły jakie mają być ?Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu TapatalkaGdzie teraz najlepiej kupic switcha ? Wysłane z mojego RMX2155 przy użyciu TapatalkaZobacz sobie w jakieś porównywarce na przykład na CeneoWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
wiktor9302 0 Napisano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 A FIFA 23 jest na jakim silniku ktoś się orientuje na starym czy na nowym?Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts