JackTI 0 Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witam mam dysk przenosny na Usb. Jak na nim postawie system bede mogl na nim wystartowac? jak to dziala? Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Wydaje mi się że powinno wystarczyć ustawienie bootowania z usb w biosie. Chyba że się mylę... Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Instalator Windows'a chyba! nie wykryje dysku USB i nie postawi na nim systemu, ale słyszałem o wersjach XP uruchamianego z pendrive'a. Co innego Linux tego można uruchomić z pendrive'a więc może i z dysku ruszy. Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 skoro windows go nie wykryje to rozbierz obudowę, podłącz normalnie jak każdy inny dysk i zainstaluj windę. A z USB powinien wystartować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts