Tony stark 34 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Cześć zastanawiałem się ostatnio co to tak wogółę showmaxx często reklame można spotkac na wiądących stacjach telewizyjnych. Wszedłem na strone i jak dobrze rozumiem jest to coś podobnego do netflixa, tylko że Polskie? Tutaj pojawia się pytanie: ktoś korzysta/stał? Cytuj Link to post Share on other sites
mgcflv 4226 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Ja korzystam 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Wszedłem na strone i jak dobrze rozumiem jest to coś podobnego do netflixa, tylko że Polskie? Czy polskie to bym tak nie powiedział bo dokładnie to przywędrowało do Nas z Czarnego Lądu Ale faktycznie jeśli chodzi o ofertę to jest ona w dużej mierze skierowana do lokalnego widza i znajduje się tam spora liczba polskich filmów/seriali (tutaj akurat przebijają Netflixa). Ja korzystam od premiery i jak na razie nie widzę powodu żeby rezygnować tym bardziej, że cena jest dość niska w przeliczeniu co dostajemy w zamian 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tony stark 34 Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Kurcza właśnie czytam same komentarze pozytywne, chyba wypróboję na świeta 14 dni za darmo Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Zabrałem się za Pitbulla bo ostatnio dodali Niebezpieczne Kobiety to chciałem obejrzeć bo jeszcze nie widziałem i się zaczęło. Czy w polskich filmach nikt nie potrafi zrobić porządnego dźwięku? Aktorzy wręcz bełkoczą, większość wypowiadanych kwestii jest kompletnie niezrozumiała nawet oglądając w słuchawkach. Dobrze, że przynajmniej dodali angielskie napisy to coś można z tego filmu zrozumieć bo w przeciwnym wypadku byłby dramat... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Polecam sprawdzić Blood Drive jak ktoś jeszcze nie widział, z odcinka na odcinek coraz lepsze Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Jestem w trakcie ogl Blood Drive.Bardzo kojarzy mi sie z grami typu Carmagedon.Generalnie serial się rozkręca,ten klimat,ta brutalnosc i groteska. Cytuj Link to post Share on other sites
Tony stark 34 Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Dziękuje za odpowiedzi okazało się że w PLAY miałem za darmoszkę Cytuj Link to post Share on other sites
hubir2 0 Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Też używam dzięki play. Najpierw się zawahałem czy po tym roku nie ma haczyka i czy nie trzeba koniecznie wykupić później dostępu, ale z tego co widzę można zrezygnować w każdej chwili. Filmów jest sporo, kilka które chciałem obejrzeć, a nie było ich w necie, a w kinach już zniknęły. Nie ma może super hiper extra wypasionego wyboru, ale myślę, że to kwestia indywidualna. Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez hubir2 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Jak za 19,90zł jest spoko Cały czas coś nowego dodają. Cytuj Link to post Share on other sites
Lubiepiąteczek 4 Napisano 8 Września 2017 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Ja też mam za darmoszkę z PLAY mogę polecić Cytuj Link to post Share on other sites
sirius 14 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Ktoś używał może zarówno Netflixa i Showmaxa? Póki co korzystam tylko z tego pierwszego, nie wiem czy istnieje jakaś realne różnica jakościowa miedzy nimi. Showmax też ma swoje seriale jak Netflix? Proszę mi jakoś choćby minimalnie przybliżyć temat Cytuj Link to post Share on other sites
Lubiepiąteczek 4 Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Netflix ma kumpel mogę popytać jak chcesz coś konkretniej Ta showmax ma seriale swoje np wczoraj 1 odcinek Botoksu serialu nie filmu! Cytuj Link to post Share on other sites
Waleczneserce95 13 Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Serial botoks czym się różni od tego kinowego? Cytuj Link to post Share on other sites
kowalsi 0 Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Serial botoks czym się różni od tego kinowego? są bardziej rozbudowane niektóre wątki W pierwszym odcinku bohaterami byli: pielęgniarz który poddał się operacji zmiany płci rodzeństwo które na początku filmu traci rodziców i zostaje ratownikami medycznymi. Obejrzałem tylko ten jeden odcinek więc nie wiem, co jest w rescie Jeśli podobał Ci film to serial też się spodoba. Jak nie to szkoda czasu i nerwów Cytuj Link to post Share on other sites
Atiorixx 14 Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Tak jest z 40% odcinka to nowe sceny np Historia tego co zmienił płeć w sumie fajne uzupełnienie filmu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts