dooku655 8 Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam Do sprzedania większość mojego sprzętu stacjonarnego: Płyta Gigabyte G1 Sniper 3 + i5 3570k (po skalpie) zestaw do mocnego OC 900zł + KW Pompa DDC z rezotopem i radiatorem 300zł + KW Chłodnica Black Ice SR1 + 2 wentylatory Enermax UCTB12 200zł + KW Mikser Behringer Xenyx 1002 200zł + KW Mikrofon BM800 ze statywem 100zł + KW Wszystkie ceny do negocjacji. Do chłodzenia wodnego gratis dodaję złączki choinkowe. Jak ktoś weźmie pompę i chłodnicę blok widoczny na zdjęciach i węże dorzucam. Link na OLX https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2xiE3/ Dodatkowo zdjęcie komputera http://imgie.pl/uploads/UNADJUSTEDNONRAW-thumb-34.jpg W zestawie do płyty oryginalne pudełko oraz maskownica tylna. Brak dodatkowych elementów z którą płyta była sprzedawana. Z racji zainteresowania samą płytą: Jest możliwość sprzedania samego CPU za kwotę 450zł do negocjacji. Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez dooku655 Cytuj Link to post Share on other sites
Maxikas 271 Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Witam Jak wyglada sprawa OC tego procesora ? Cytuj Link to post Share on other sites
dooku655 8 Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Na 70% nie mam zdjęć jednak mi udało się wycisnąć około 4,7GHz w okolicach 1,30v a w okolicach 1,35v miałem 4,8GHz. Temperatury przy 4,8GHz na wodzie były w okolicach 77 na najcieplejszym rdzeniu. Dobra płyta i chłodzenie pozwoli powalczyć o lepsze wyniki. Ja chłodziłem go tylko jedną 240mm, gównianym chińskim blokiem i zamiast wywalić czapę musiałem zostawić Niestety po kilku dniach takiego kręcenia wysiadł mi stary Corsair przez co nie mam dokumentacji. Sam proc od 2012 chodził w firmie bez kręcenia a dopiero w ciągu ostatniego miesiąca był kręcony. Płyta sprzedana! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts