Magellan 13 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Siemka, nie wiem czy to dobry temat ale mam problem,a mianowicie mam włączoną usługe gdy ktoś do mnie dzwoni to słyszy muzyczke, kiedyś to miałem za free ale teraz za to płace i nie wiem gdzie i jak to wyłączyć. Wiecie gdzie to moge wyłączyć?? Cytuj Link to post Share on other sites
MatiQ 72 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Na stronie Orange nic nie można znaleźć.. skontaktuj się z BOK i poproś o wyłączenie tej funkcji. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Musisz wysłać SMS o treści: WYLACZ pod numer 3333. http://halogranie.orange.pl/assets/pdf/ ... Granie.pdf <- koniec 4 strony. Cytuj Link to post Share on other sites
Magellan 13 Napisano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Ok dzięki wyłączylem to g*wno Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts