Skocz do zawartości

[MULTI] Destiny 2

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

W końcu dodali patch dla XOX, prezentuje się całkiem nieźle i działa całkiem ok. Dodatek Klątwa Ozyrysa porównywalny jest do pierwszego rozszerzenia z D1 pod względem długości. Wróciły heroic strike'i w końcu. Dzisiaj dalsze zmagania z maksowaniem lighta.

Zaryzykowałem i kupiłem dodatek, choć na razie jeszcze nie ukończyłem podstawki ;) 211 lighta, także sporo grania przede mną ale póki co pasuje mi takie niespieszne tempo. Problem w tym, że wszyscy już ponad 300 mają więc wstyd się prosić, żeby do jakiegokolwiek fireteamu dołączyć :D. W ciągu 2 tygodni mam nadzieję trochę podgonię i się dobije na tyle, żeby z ludźmi coś grać. Jakby ktoś tutaj grał na PC i nie był wymaksowany totalnie to chętnie wspólnie pogram. LinKuei#2527 - mój battletag.

• 4 miesiące temu...

Nigdy nie miałem problemu z 30 fps w tej grze akurat, w zasadzie nie stanowiło to dla mnie nawet żadnego minusa gry ... ale jak się pogra w 60 klatkach to powrót pewnie jest trudny. Ja właśnie od pewnego czasu ostro myślę o Destiny 2 na PS4. O fps się w sumie najmniej boje ... bardziej boje się, że "zainwestuję" w grę sporo godzin i spotka mnie to co w Diablo 3 ... totalny brak miodności grindu i celowości gry. W tej chwili potrafię wrócić do Diablo 3 na 15 minut i po tych 15 minutach usuwam grę. I to mnie martwi, że pogram ze 20 godzin, nabije trochę levela i zamiast własne ograniczenia czasowe itp. to właśnie brak miodności grindu mnie odrzuci. Destiny 1 sobie bardzo chwalę i tam ilość godzin przegranych była warta ceny wszystkich dodatków :) Jakbym jeszcze miał z kim grać to bym wchodził w ciemno.

I chyba na wiekszą paczkę poczekam. Cena ponad 400 zł na ps store to nawet jako ponury żart się nie kwalifikuje, a kupować osobno dodatki i osobno trochę "bezwartościową" już bez dodatków płytę też słaba opcja. W jedynkę też grałem ze sporym opóźnieniem i wcale to nie przeszkadzało.

discord: https://discord.gg/28Fmtxc

https://www.bungie.net/pl/ClanV2?groupid=3105196

Ja jestem w klanie 1szym, gdzie jeszcze było wolne, drugi klan też ma full, otwarte są zapisy do 3 klanu, ale z discorda wszyscy korzystają, więc sporo luda, pełno trialsów, lewiatanów, czy innych aktywności.

Każdy klan ma 100os maks. Jest to klan na PC.

Edytowane przez Daniel82
  • 3 miesiące temu...

Ta, ale dobrze, że codziennie może prime engram dropnąć oraz, że dostaje się powerfull geara za każdy level ranki z pvp/strike/gambit. Bardziej mi się podobał jednak cały zbiór zadań po lewej w tym rozwijanym pasku no ale trzeba się będzie przestawić i tyle :) Ogólnie dodatek na pewno na plus.