asmo71 1 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 kupię obudowę cube zdolną pomieścić normalnych wymiarów płytę ATX i 1080 inno3d obudowa jak najmniejsza gabarytowo natomiast wizualnie i mniej na obudowie tym lepiej proste kształty itp najlepiej z oknem lub szkłem możliwość wymiany za phanteks enthoo evolv Cytuj Link to post Share on other sites
marko.s 39 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Z ciekawości pytam czy jesteś w stanie podać przykład takiej obudowy? Osobiście dawno temu kupowałem obudowę typu Lan party - coś na kształt obudowy typu cube i z obudowa na płytę ATX się nie spotkałem. W tamtych czasach max to mATX . No chyba że nie niezbyt dokładnie szukałem. Cytuj Link to post Share on other sites
dooku655 8 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Chodzi Ci o coś w stylu Core X9? Cytuj Link to post Share on other sites
Kasspero 992 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Cooltek W2 ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts