gracz722 354 Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 witam grał moze ktoś w nowego Titan questa? Warto zagrać w ta gierkę, dodam ze nie grałem w pierwotną cześć, oraz czy można grać to w 2 osoby na 2 innych komputerach?(i jak tak to jest to jakiś singiel czy multiplayer?) z góry dziękuje za pomoc:) Cytuj Link to post Share on other sites
WaltKowalski 78 Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 (edytowane) Nie wiem co w nim nowego, w necie pisze, że to poprawiona wersja oryginału z dodatkiem immortal throne, który ja mam od kilku lat. Nie wiem jak z tą wersja, ale na moje oko to nic się nie zmieniło (niby trochę lepsza grafika i jakieś usprawnienia których nie wypisali, w tym większe eq prawdziwy gracz TQ wie, że są od tego programy, dzięki którym mogłeś kopiować np pierścionki i trzymać je w tym programie), więc powiem jak było w starych wersjach. Grę się przechodziło samemu lub z kumplem taki Co-op z innymi graczami. Edit: wszedłem na steam zobaczyć ile to kosztuje i się okazuje, że to mam nie wiem o co chodzi może to jest dokładnie to samo co podstawka, albo dawali za free posiadaczą starych części. Nie wiem... Podejrzana sprawa http://prntscr.com/e6rjut Edytowane 10 Lutego 2017 przez WaltKowalski 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Tak, dawali za free dla posiadaczy podstawki i dodatku. Co do zmian to przebudowali trochę interfejs, grafika uległa niewielkiej poprawie oraz jest tam jeszcze kilka zmian ale w tej chwili nie pamiętam dokładnie jakich W każdym bądź razie najważniejsze, jeśli grałeś w podstawowego Titana to cały postęp zostaje przeniesiony do Anniversary i tam możesz spokojnie kontynuować grę 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Nie gralem nigdy:-(, czyli bede mogl razem z dziewczyna zagrac na 2 komputerach przez internet? Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Tak Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 (edytowane) Tak a ile mniej więcej zajmuję przejście tej gry? O i jeszcze takie pytanko, jak kupie tego titan quest starego(np gold edycje) to też będę mógł zaktualizować go do tej nowszej wersji?, i jak to jest z tym dodatkiem warto go mieć? oraz jakiej wersji gry najlepiej szukać by był ten dodatek(czy w tej wersji Anniversary Edition jest on zawarty) Edytowane 10 Lutego 2017 przez gracz722 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Mi przejście zajęło jakieś 30h ale eksplorowałem każdy kamień Także zabawy jest sporo a we dwójkę to już w ogóle. Teraz się nie opłaca kupować Golda jak już to tylko Anniversary bo jest to kompletne wydanie ze wszystkimi dodatkami i usprawnieniami 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 (edytowane) Mi przejście zajęło jakieś 30h ale eksplorowałem każdy kamień Także zabawy jest sporo a we dwójkę to już w ogóle. Teraz się nie opłaca kupować Golda jak już to tylko Anniversary bo jest to kompletne wydanie ze wszystkimi dodatkami i usprawnieniami ok to takiej wersji będę szukał, szczerze myślałem ze to duzo dłuższa gra ;D tak z 100h+, lecz myślę, że w moim tempie to minimum 50h grania;D Serdecznie dziękuje wszystkim za pomoc:) Przepraszam ze odswiezam, ale gdy bym kupil gold edycje, dostal bym altualizacje do tej najnowszej wersji? Bo widze wersje pudelkowa w niskiej cenie z wysylka:-) a lubie miec podelko;D Edytowane 10 Lutego 2017 przez gracz722 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Ciężko powiedzieć czy to nie była oferta czasowa. Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Ciężko powiedzieć czy to nie była oferta czasowa. okej dobrze, to może kiedy indziej zakupie tylko dla pudełka;D a wiesz może czy w victora vrana też pogram z dziewczyna na 2 kompach:)?(w singla);D Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Z tego co wiem w Victora można grać do 4 graczy w co-opie także spokojnie Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Z tego co wiem w Victora można grać do 4 graczy w co-opie także spokojnie jeszcze raz dziękuje, to chyba victora najpierw zaczniemy, bo ja juz dawno na koncie mam ;d a i kodzik chyba do tej gry mam bo gdzieś w bundlu kupiłem ;d, polecacie może tego victora? Cytuj Link to post Share on other sites
Blashix 137 Napisano 19 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 19 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Zapowiada się ciekawie, może wrócimy do TQ Samą grę wspominam miło, kawał porządnego h&s. Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 19 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Oceny na steam mówią, że warto! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts