Edytaa 0 Napisano 4 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Witam.Mam spory problem z błędem kernel 41(63). Wyczytałam że może to być problem z zasilaczem, zrobiłam programem OCCT testy, wrzucam wykresy z napięciami, może jest tu ktoś kto potrafiłby ocenić czy są ok? Serdecznie dziękuję za pomoc. Wyłączyłam szybkie uruchamianie w systemie windows, wyłączyłam wyłączanie dysku. Nie mam pomysłu co jeszcze mogę zrobić, potrzebuję pomocy I5 6500Gtx 1060 6gb Gigabyte OCMSI B150m pro-VDHyperx Kingston 2133 MHZ ddr4SilentiumPC Vero L1 600W (SPC132) Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 4 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 (edytowane) Nie pomogę Ci ,ale napiszę co wiem. Przyczyną może być niestety wszystko. Jaki masz system i czy aktualizowany ? Czy masz zaktualizowany bios i wszystkie sterowniki do płyty głównej pod posiadany system ? Jak objawia się ten błąd w praktyce i jak często ? Sprawdź programami testującymi pamięć i grafikę. Radzę na początek rozebrać dokładnie komputer i złożyć jeszcze raz....Wypróbuj też,podłączając komputer bez przedłużacza czyli wprost do gniazdka.Dobrze by było sprawdzić na innym zasilaczu... Edytowane 4 Lutego 2017 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts