paczaj 0 Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Witam. Mam problem z wybraniem routera wyglądającego jak pendrive. Chce by w pewnym stopniu zastąpił mi taki domowy router(głównie do gier typu csgo,lol i innych) z góry dziękuję za udzieloną pomoc pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie diiaox 12 Napisano 28 Stycznia 2017 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 (edytowane) chodzi ci o modem lte gdzie wkładasz kartę i masz neta w domu ja polecam Huawei E393 chyba najlepszy mobilny router na rynku tylko dosyć drogi mam go i porównywając go do e3372 i zte mf669 jest stabilniejszy ma lepszy zasięg o średnio ~3-5dB ps. jeśli ci o to chodzi to nie mają one funkcji wi-fi z takich modemów to mam styczność tylko z ASUS usb-n53 kupiłem go bodajże za 110zł na allegro leży gdzieś w kartonach musiałbym poszukać wiem że sprawował się bardzo dobrze działał na 5ghz i w przeciwieństwie do domowego routera wi-fi (tplink) miałem 4 kres ki w pokoju (duży dom) Edytowane 28 Stycznia 2017 przez diiaox Cytuj Link to post Share on other sites
paczaj 0 Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 dzięki pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts