Makarons 4 Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Witam. Do sprzedania mam kartę graficzną MSI Radeon RX 480 GAMING X 4GB. Karta fabrycznie zapakowana, nieużywana. Udzielam gwarancji rozruchowej 14dni. Możliwość odpakowania karty i przetestowania przed wysyłką. Preferuję odbiór osobisty we Wrocławiu. Możliwa wysyłka (kurier pocztex24 gratis). Inne formy wysyłki do uzgodnienia. Pytania, zamówienie: priv, gg 3465767 lub w tym temacie. Cena: 899zł Jesteś zainteresowany? Odezwij się, na pewno się dogadamy. http://imgur.com/1xSqivA.jpg http://imgur.com/Eqb6HxM.jpg Obniżka ceny do 850zł i gwarancja 30dni. http://allegro.pl/show_item.php?item=6696733979 Link to post Share on other sites
Funkie 1189 Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Karta fabrycznie zapakowana Na pewno nie jest to plomba. Ta taśma klejąca to zamiennik plomby? Pudełko otwierane co widać gołym okiem. Proponowałbym jednak otworzyć opakowanie i zrobić zdjęcie tego co jest w środku. Link to post Share on other sites
Makarons 4 Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Możesz pokazać zdjęcie jak powinna wyglądać plomba???? Link to post Share on other sites
zwierzix12 16 Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Pudełko powinno być całe zaklejone folią, tak samo miałem w przypadku karty od EVGA. Pudełko było całe ofoliowane. Poza tym widać jak ktoś nieudolnie otwierał karton(zagięcia kartonu). Link to post Share on other sites
Makarons 4 Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Życie, takie dostałem, więc nie otwierałem.Nie ma mnie teraz w mieszkaniu, więc nie zrobię wam zdjęć karty, zresztą czy ktoś z was jest zainteresowany kupnem??PS. Zdjęcia karty są w temacie o GTX 1050 Ti. Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Życie, takie dostałem, więc nie otwierałem. Nie ma mnie teraz w mieszkaniu, więc nie zrobię wam zdjęć karty, zresztą czy ktoś z was jest zainteresowany kupnem?? PS. Zdjęcia karty są w temacie o GTX 1050 Ti. Faktycznie na zaplombowaną nie wygląda. Wygląda na otwieraną i zaklejoną zwyczajną taśmą. Dlaczego tylko tyle gwarancji? Sklepowej nie ma? jestem w przyszłym tygodniu we wro to może bym podjechał ją kupić. Link to post Share on other sites
Makarons 4 Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Jest licytacja, więc kupi ten kto wygra i zapłaci. Link to post Share on other sites
error 404 454 Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 no wiesz oryginalnie zaplombowany karton nie byłby poszarpany pod plombą. Link to post Share on other sites
konstant 29 Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Pudełko powinno być całe zaklejone folią, tak samo miałem w przypadku karty od EVGA. Pudełko było całe ofoliowane. Poza tym widać jak ktoś nieudolnie otwierał karton(zagięcia kartonu). Niestety mylisz się. MSI nie ma całych ofoliowanych pudełek. Co nie zmienia faktu, że u sprzedającego pudełko było już otwierane. Link to post Share on other sites
zwierzix12 16 Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Niestety mylisz się. MSI nie ma całych ofoliowanych pudełek. Co nie zmienia faktu, że u sprzedającego pudełko było już otwierane. Proszę bardzo. Link to post Share on other sites
Krishnamishna 3 Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 dla mnie karta używana Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Niech moderator zareaguje. Autor unika pytania o otwarcie pudełka i pokazania produktu. Trochę mi tu śmierdzi. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez droid Link to post Share on other sites
Makarons 4 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Niczego nie unikam, dzięki wam za podbijanie posta. Skoro żaden z was nie jest zainteresowany kupnem to po co taki ból du*y. Sprawa jest wyjaśniona, pudełko nie jest fabryczni zapakowane. Zdjęcia wam wrzucę w środę w nocy, aby wam pokazać, że w środku jest grafika a nie ziemniaki. ;D Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Osobiście polecił bym zmienić treść aukcji, gdyż osoba która wygra może czuć się oszukana iż nie otrzymała fabrycznie zamkniętego kartonu... Link to post Share on other sites
Makarons 4 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Nie mogę zmienić, ani dopisać nic. Na zdjęciach widać jak wygląda sytuacja. Karta nie była używana. Po skończeniu aukcji poinformuję osobę jak wygląda sytuacja i jeżeli zrezygnuje z zakupu to wystawię kartę jeszcze raz. Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Mogłeś odrazu pokazać kartę i wzbudzać podejrzeń. Link to post Share on other sites
GPHero 5 Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Chciałbym zapytać o pochodzenie karty. Skąd i dlaczego bez GW ?ta "nowa i nieużywana " karta? Link to post Share on other sites
Makarons 4 Napisano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Dostałem w prezencie Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Zamykam tą szopkę. Autor twierdzi, że karta nowa a opakowanie sugeruje zupełnie coś innego, szczególnie pod taśmą imitującą plombę. Ponadto ten tekst "Dostałem w prezencie ;)" z emotką sugerującą nie wiadomo co... Kradziona?... Link to post Share on other sites
Recommended Posts