kafalar 8 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Hej, czy ktoś z Was korzystał może z rat 20x0% albo 10x0% w sklepie z tematu. Czy na pewno sa 0%? http://www.euro.com.pl/cms/raty.bhtml?gclid=Cj0KEQiAzZHEBRD0ivi9_pDzgYMBEiQAtvxt-NeZp_YqID8RGFvDj2uNvLmmUB9rJX3XqQwWarub9osaAsR18P8HAQ&gclsrc=aw.ds&dclid=CPSnzbnj1tECFU7FsgodgfQOMg Czytam zapisy, wiadomym jest że ludziom często wciskają ubezpieczenia czy kartę ale tutaj w regulaminie tego nie widzę. Stąd pytanie, ponieważ chce brać przez neta produkt o wartości 2k. Stać mnie na zakup sprzętu "na raz" ale chce to rozłożyć z dwóch powodów. mniejsze miesięczne obciążenie to raz a dwa budowanie dobrej "historii" kredytowej, na której będzie mi na pewno zależeć w przyszłości:) Edit: Co ten temat ma wspólnego grami bo nie widzę związku? Przenoszę raf. Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Jak ja brałem przez neta to nikt mi nie wcisnął ubezpieczenia i raty są 0% oczywiście promują tam ale wystarczy nie zaznaczyć i tyle 1 Cytuj Link to post Share on other sites
_CyberNorbi 5 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Nawet jeżeli Ci wcisną ubezpieczenie możesz napisać oświadczenie o rezygnacji z ubezpieczenia. Z tego co pamiętam masz na to 14 dni od wzięcia kredytu, lecz ręki sobie nie obetnę z tymi dniami. Edit: Art. 812 § 4. Jeżeli umowa ubezpieczenia jest zawarta na okres dłuższy niż sześć miesięcy ubezpieczający ma prawo odstąpienia od umowy ubezpieczenia, w terminie 30 dni, a w przypadku gdy ubezpieczający jest przedsiębiorcą w terminie 7 dni, od dnia zawarcia umowy. Odstąpienie od umowy ubezpieczenia nie zwalnia ubezpieczającego z obowiązku zapłacenia składki za okres, w jakim ubezpieczyciel udzielał ochrony ubezpieczeniowej. Edytowane 24 Stycznia 2017 przez _CyberNorbi 1 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Realne 0%. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kafalar 8 Napisano 24 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Dzięki Panowie za odpowiedź Temat praktycznie wyczerpany. pozdrawiam:) Cytuj Link to post Share on other sites
tabask021 58 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Pracowałem tam 2 lata nie mam dobrej opinii o tej firmie co krok każą wciskać ubezpieczenia nawet bez zgody klienta lepiej wybrać inne firmy niż tą. Cytuj Link to post Share on other sites
_CyberNorbi 5 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Jak wcisnąłeś ubezpieczenie miałeś za to jakąś premie. Zazwyczaj tak właśnie robią firmy ubezpieczeniowe np. AXA Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts