Skocz do zawartości

Creative sound blaster audigy 2 sterowniki

Recommended Posts

Siemka, ostatnio wynalazłem gdzieś w szafce kartę dźwiękową brata której już nie używał a działa więc postanowiłem, że sobie włoże ją do swojej puszki. Problem w tym że po podłączeniu i próbie zainstalowaniu sterowników, wyskakuje komunikat że nie mogę ich zainstalować bo nie wykryto takiego urządzenia. Jestem pewien że to ta karta a sterowników próbowałem z 10 rodzai. W czym może tkwić problem?

Znaczy nic z tych rzeczy, ale miałem problem z odpaleniem komputera na początku. Uruchamiał się ale nic się nie wczytywało, myszka się nie świeciła, wszystkie wentylatory działały ale jakiś wentylator tak jakby przyspieszał. Potem podociskałem kable i ruszył jak zawsze ale z tym że ustawienia biosu zostały zresetowane. No ale nie wykrył nowego sprzętu

Nie wiem jaki masz system, nie napisałeś.

Kiedyś pod Windows 7 instalowałem Audigy 2 ZS Gold na tych sterownikach: Creative Sound Blaster Audigy series driver 2.18.0017

Znajdziesz je tutaj http://support.creative.com/Downloads/welcome.aspx

Na wersji 32-bitowymj nie było problemów, przy 64-bitowym udało się zainstalować po kilku próbach.

Nie wiem jaki masz system, nie napisałeś.

Kiedyś pod Windows 7 instalowałem Audigy 2 ZS Gold na tych sterownikach: Creative Sound Blaster Audigy series driver 2.18.0017

Znajdziesz je tutaj http://support.creative.com/Downloads/welcome.aspx

Na wersji 32-bitowymj nie było problemów, przy 64-bitowym udało się zainstalować po kilku próbach.

Jeśli system nie widzi urządzenia jako takiego to sterowniki w niczym nie pomogą.