kwakus18 9 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Witam!! Mam pytanie, otóż poszukuję serwisu dzięki któremu będę mógł oglądać filmy i seriale online bez ograniczeń. No główny problem, zbliżają sie ferie i trzeba wymyślić sobie rozrywkę wracając do tematu jaki serwis polecicie? Może być nawet płatny, byle tylko można było po jednorazowej zapłacie oglądać dowolne filmy, dokładnie chodzi mi o to ze np. kupuje jakieś premium za 30 zł sms i wykupuje dostęp na miesiąc i oglądam co chce Z góry dziękuję bardzo za pomoc Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 https://www.google.pl/search?q=Gdzie+ogl%C4%85da%C4%87+filmy+i+seriale+online&oq=Gdzie+ogl%C4%85da%C4%87+filmy+i+seriale+online&aqs=chrome..69i57j69i60l2.12519594j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Link to post Share on other sites
kwakus18 9 Napisano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 No tak, wiem jarrino że istnieje takie cos jak wyszukiwarka google ale liczyłem na jakieś opinie, jakieś propozycje wiele jest tego typu stron, a ja po prostu poszukuje opinii ludzi, żeby wiedzieć czy istnieje jakiś serwis działajacy na podobnych zasadach jak kinoman.tv że wchodzę na strone i oglądam film bez zbędnego pobierania itd Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kinoman był nielegalnym źródłem. Tutaj piractwa nie wspieramy, więc nie oczekuj takiej pomocy. Z legalnych: Netflix.pl Ipla.pl Player.pl Vod.pl Tvp.vod.pl Amazon Prime + empik.com 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts