Skocz do zawartości

Problem ze sterownikami AMD. Format czy da sie ?

Recommended Posts

Witam. Moja sytuacja jest dość skomplikowana.Mój system to windows 7. Od dłuższego czasu mam problem ze sterownikami. Zaczęło się od tego, że nie działała mi gra the crew. Z poradników w internecie dowiedziałem się, że pomóc może cofnięcie sterowników. Podczas samej operacji usuwania i instalowania sterowników delikatnie zawiesił się komputer i miałem wrażenie, że coś się "zbugowało", ale że nic się nie stało (było to jakoś 4 miesiace temu na jeszcze mojej starej r9 270 od asusa). Okazało się jednak, że coś poszło nie tak. Od tamtego czasu przy każdym uruchomieniu komputera pojawia się błąd, że menadżer pulpit przestał działać, AMD Catalyst Control Center przestał działać i jeszcze jakieś błędy. Samo to nie jest najgorsze, najgorsze jest to, że gdy chce uruchomić jakąkolwiek gre np mojego ulubionego Battlefielda 4 (problem nie występuje przy LoL) to nawet gra ta się nie uruchamia tylko od razu wyskakuje, że program przestał działać. Parę dni temu wymieniałem kartę (na asus rx470 strix 4gb) i myślałem, że może przy okazji problem zniknie. Niestety się myliłem, problem dalej występuje. W nic nie mogę pograć. Od razu mówię, że przy początkach tego błędu już próbowałem usuwać sterowniki, instalować stare, nowe itp. Kombinowałem na wszystkie sposoby. Mam nadzieję, że jakoś mi pomożecie :) bo nie bardzo mi się widzi płacić za format i wgrywanie systemu. 

Pozdrawiam i proszę o POMOC ! :(

Reszta sprzętu to i3-4130, toshiba 1tb, płyta msi b85m-e45, zasilacz thermaltake 600w, ram 8gb 1600

Nie mogę nawet tego pobrac bo wyskakuje, że plik może zmienić działanie chrome i został zablokowany.

Windows aktualny?
chodzi Ci o to jaki mam czy co ? mam win 7 64bit