67Kuchar 1 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Witam. Moze nie wszyscy to widzieli ale plus podniusl drastycznie cene usług abonamentowych...dodatkowo zawsze do abonamentu dochodzi jeszcze rata za telefon, dawniej koszt telefonu mieścił sie w cenie abonamenty. Szykuja sie zmiany...moze na miare takich jakie mamy w OC;) Jesli konczy sie wam umowa to warto dzialac bo u innych operatorow za niedlugo moze byc to samo. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Franz 91 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Przepraszam bardzo, ale chyba jaja sobie robisz - ceny abonamentu takie jak były, a rata za telefon doliczana do abonamentu to już od dawna norma u wszystkich operatorów. Zresztą co to za różnica, czy płacisz 150 zł. abonamentu, czy abonament 50 zł. + 100 zł. raty za telefon. Cytuj Link to post Share on other sites
galandracos 24 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Chyba Kolego trochę przesadzasz.... Plus nic nie "podniósł" ceny są takie jakie były. Być może miałeś okazję skorzystać z jakieś formy "gwiazdowej promocji" stąd odczucie zmiany.A co do samych cen u naszych rodzimych operatorów, to są jednymi z bardziej konkurencyjnych w Europie (o USA nie pomnę). Cytuj Link to post Share on other sites
happysc 138 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Co to za brednie, od kilku lat możesz wziąć abonament i telefon albo za gotówkę albo na raty i rata doliczana do abo, więc jak chcesz abo 89,90 to dolicz jeszcze ratę, to nie t-mobile które każe sobie płacić 1600 za sgs7 i jeszcze abonament 20zł plus 60zł rata tylko możesz wziąć fona za 1500 i płacić te 80-90 bez tych rat, lub zamiast wydawać gotówki wziąć fona na raty ale wtedy to lepiej iść do sklepu i skorzystać z rat 0% Cytuj Link to post Share on other sites
67Kuchar 1 Napisano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 W abonamecie 69zl honor 7 lite kosztowal dawniej 50zl w nowej ofercie jest to 69 abonamentu 30 raty po 24zl. Moze ja źle licze ale to jest drastyczny wzrost cen panowie. Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Zapytam inaczej: a kiedy opłacało się brać telefon, zwłaszcza flagowce u jakiegokolwiek operatora ? Taniej wyjdą raty Cytuj Link to post Share on other sites
beniu007 2 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Wypowiem się tak od 4 lat mam w play smartfony w abonamencie. Wcześniej było to robione że opłata za telefon była robiona na podstawie opłaty za neta. W zeszłym roku wziąłem s7 edge i mam że jest na niego rata. Za tyle ile kosztował tyle mam dać. Teraz jak weźmiesz to opłaty są inne. Więc coś w tym jest. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts